▪️Онлайн-вебінар

  • 33

🔹14 травня 2024 року об 11 годині відбудеться онлайн-вебінар "Основні вимоги законодавства про захист прав споживачів, дотримання вимог про рекламу, ринковий нагляд та ціноутворення".

 

🔸Мета вебінару: ознайомити представників бізнесу з актуальними вимогами законодавства у сфері захисту прав споживачів, реклами, ринкового нагляду та ціноутворення.

 

🔸Актуально для власників та власниць малого і середнього бізнесу, тих, хто збирається запускати власну справу, зокрема ВПО та представників/ниць релокованих підприємств.

 

📌✔️Для участі у вебінарі перейдіть за посиланням: https://surl.li/tltwc .

 

❗️Вебінар організовується в межах проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області», що реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною державною адміністрацією в межах проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення», що фінансується урядом Швеції (Embassy of Sweden in Kyiv) представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці Sida - Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete та імплементується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні.Фото без опису