З Днем Героїв!

  • 108

Фото без опису

Сьогодні ми відзначаємо День Героїв - день, коли ми схиляємо голову перед тими, хто боровся і продовжує боротися за нашу свободу і незалежність.

Від воїнів-лицарів Київської Русі до козаків часів Гетьманщини, від повстанців та Українських Січових Стрільців до воїнів армій УНР та УПА - українська земля завжди народжувала героїв, які не шкодували свого життя за щастя рідного народу.

Сьогодні ми з особливою шаною згадуємо героїв Небесної Сотні, які стали символом самовідданості та безстрашності під час Революції Гідності.

І, звичайно ж, ми не можемо не згадати про наших героїв - воїнів АТО, захисників Донецького та Луганського аеропортів, тих, хто ціною власного життя зупиняв ворога на сході України.

А зараз, коли у нашій країні знову триває жорстока війна за свою свободу, ми з глибокою вдячністю та щирою гордістю схиляємо голову перед нашими хлопцями та дівчатами - захисниками ЗСУ, тероборони, волонтерами, які щодня ризикують своїм життям, щоб відстояти нашу землю, нашу свободу, наше майбутнє!

Слава Україні! Героям слава!

Пам'ятаємо про всіх, хто віддав своє життя за нашу свободу!