Звітний концерт Підгаєцької музичної школи, присвячений Дню матері «Для тебе, матінко моя!»

  • 64

Фото без опису

За дорученням міського голови Ігоря Мерени захід відвідала заступник міського голови Ірина Мирна, яка зі словами вдячності звернулася до батьків, викладачів, дітей та звернула увагу громадськості на те, що Підгаєцька музична школа - це один із закладів мистецькоїї освіти, який фінансується з місцевого бюджету. В закладі навчається понад 120 дітей.

У концертній програмі взяли участь різноманітні колективи та солісти школи. Серед учасників були інструментальний та вокальний ансамбль викладачів під керівництвом Василя Задорожного, вокально-хорові колективи, керівником яких є Наталія Лапчак, а також танцювальні колективи під керівництвом Оксани Задорожної. Крім того, слухачі мали змогу насолодитися виступами ансамблю та дуету бандуристів, керівником яких є Світлана Самарик та ансамблю баяністів і акордеоністів під керівництвом Ігоря Джури.

Концерт також прикрасили сольні номери, підготовані керівниками Світланою Раєвською, Володимиром Бромірським та Олегом Симком, а музичний супровід забезпечувала концертмейстер Тетяна Оболончик. Ведучими заходу були Юрій Картель та Надія Головецька.

У святковій атмосфері випускникам вручив свідоцтва про закінчення музичної школи директор Василь Задорожний.

Загалом у програмі було представлено 27 номерів, у яких взяли участь 97 учнів музичної школи. Цей концерт став справжнім святом музики та любові, присвяченим нашим найдорожчим матерям.