Привітання міського голови Ігоря Мерени з Днем захисту дітей.

  • 76

Сьогодні, 1 червня, ми відзначаємо День захисту дітей — свято, яке покликане привернути увагу до прав і благополуччя наших найменших громадян. Цей день завжди був символом радості, надії та майбутнього. Проте сьогодні він набуває особливого значення, адже у нашій країні війна.

 

Війна принесла нам багато болю та страждань. Серед численних втрат найбільшим горем є втрата дитячих життів. Багато наших дітей загинули, не встигши побачити цей світ у всій його красі. Вони стали невинними жертвами війни, яка забрала у них майбутнє.

 

Наші думки і серця сьогодні з родинами, які втратили своїх дітей. Ми розуміємо, що жодні слова не зможуть втамувати цей біль, але ми разом з вами у цей важкий час. Ми прагнемо, щоб кожна дитина в нашій країні відчувала себе захищеною, коханою та потрібною.

 

Закликаю всіх сьогодні згадати про наших дітей та про їхню вразливість. Подумаймо про те, як ми можемо допомогти їм, підтримати їх у цей нелегкий час. Кожен наш жест, кожна добра справа може зробити світ трохи кращим для них.

 

Дякую всім, хто щодня працює заради наших дітей: вчителям, вихователям, лікарям, волонтерам, усім небайдужим. Ваша відданість і любов мають величезне значення.

 

Бажаю всім нашим дітям мирного неба над головою, радісного дитинства та світлого майбутнього. Ми любимо вас і завжди будемо захищати.Фото без опису