✍️Відбулася 39 чергова сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання.

  • 85

✍️18 червня 2024 року, відбулася 39 чергова сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання. До порядку денного сесії було внесено 135 питань.  

 

 🔸️Сесія розпочалася із спільного виконання Державного Гімну України. 

 

 ✔️ Після затвердження порядку денного депутати та міський голова Ігор Мерена приступили до розгляду питань. 

 

▪️Під час сесії затверджено звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2024 року, внесено зміни до Програми підтримки Збройних Сил України на 2024-2025 роки», надано дозвіл на створення органу самоорганізації населення- вуличного комітету в селі Сільце. 

 

▪️Внесено зміни до Номенклатури та обсягів матеріального резерву Підгаєцької міської територіальної громади для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, їх наслідків та його використання в умовах правового режиму воєнного стану на 2024 рік.

 

▪️ Депутатами та міським головою Ігорем Мереною затверджено Програму ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Підгаєцької міської територіальної громади на 2024 – 2026 роки, внесено зміни до міського бюджету на 2024 рік, уповноважено міського голову на укладення договору з метою реалізації проєкту.

 

▪️ Також прийнято ряд рішень, що стосувалися питання управління майном комунальної власності, внесено зміни до фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» на 2024 рік, прийнято ряд інших важливих рішень, що стосуються поточної діяльності структурних підрозділів ради. 

 

▪️ Депутатами та міським головою прийнято рішення про зміну назв закладів загальної середньої освіти - Мужилівської, Сільцівської, Угринівської загальноосвітніх шкіл I-II ступенів Підгаєцької міської ради Тернопільської області на відповідно Мужилівську, Сільцівську, Угринівську гімназії Підгаєцької міської ради Тернопільської області.

 

▪️В ході сесії прийнято 116 рішень, що стосуються сфери земельних відносин . Дискусії велися при розгляді питання щодо розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель лісогосподарського призначення комунальної власності. В ході обговорень вирішено перенести розгляд цього питання на наступну сесію.

 

▪️ Також депутати прийняли рішення про припинення депутатських повноважень депутатів Підгаєцької міської ради восьмого скликання Цяпути Г.М. та Чернеця Я. Ю. на підставі поданих ними заяв.

 

🔹️ Сесія завершила свою роботу спільним виконанням Державного Гімну України🇺🇦.Фото без опису