Відбулася важлива зустріч міського голови Ігоря Мерени та керівництва міської ради з генеральним консулом Кшиштофом Васілевським та віцеконсулом Матеушем Маршалеком.

  • 78

19 червня 2024 року відбулася важлива зустріч міського голови Ігоря Мерени та керівництва міської ради з генеральним консулом Кшиштофом Васілевським та віцеконсулом Матеушем Маршалеком консульства Республіки Польща в Луцьку.

 

Візит передбачав підписання договору про реалізацію у Підгайцях проєкту, який фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках Польської співпраці з метою розвитку. Проєктом передбачено встановлення вуличних фонарів у центрі міста та встановлення дитячого ігрового майданчика. Проєкт має бути реалізований до кінця цього року.

 

Поважні гості також оглянули історичний центр міста. Крім того, сторони обговорили питання про відновлення костелу Пресвятої Трійці в Підгайцях. Зустріч пройшла доволі конструктивно, і сторони висловили сподівання щодо успішного втілення спільних задумів.Фото без опису