Відбувся захід з вшанування пам'яті Володимира Федорчука.

  • 73

Сьогодні у приміщенні народного громадського історико-краєзнавчого музею Підгаєцької міської ради відбувся особливий захід з вшанування пам'яті Володимира Федорчука - краєзнавця, різьбяра, викладача, пластового сеньйора та учасника Майдану.

 

Володимир Федорчук був людиною, яка присвятила своє життя служінню людям і молоді. Його внесок у розвиток нашої громади неможливо переоцінити. 20 червня минула 7 річниця від дня його трагічної смерті, і сьогодні ми зібралися, щоб віддати йому шану та згадати його світлий образ.

 

Захід розпочався з молитви, яку провів отець Микола, капелан підгаєцького пласту. Разом з ним ми всі помолилися за душу Володимира, згадуючи його жертовність та відданість.

 

Наймолодші пластуни піднесли квіти до меморіальної дошки на будинку, де працював Володимир Федорчук.

 

Серед присутніх була рідна сестра Володимира, Алла Володимирівна. Вона розповіла про брата, поділившись теплими спогадами. Дружина Володимира, пані Надія, також виступила і зачитала його улюблений вірш, який залишив глибокий відбиток у наших серцях. Друзі, знайомі та вихованка з пласту також поділилися своїми спогадами, підкреслюючи його вплив на їхні життя.

 

Володимир Федорчук залишив нам величезну спадщину своєї праці та любові до людей. Ми завжди будемо пам'ятати його відданість, жертовність і доброту. Його приклад надихає нас на добрі справи.

 

Нехай пам'ять про Володимира Федорчука живе в наших серцях і надихає нас на нові звершення.Фото без опису