День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.

  • 38

Сьогодні, 22 червня, ми відзначаємо День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Саме в цей день у 1941 році розпочалася нова фаза Другої світової війни на території Радянського Союзу, коли наша земля зазнала страшного удару. Цей день став початком масштабного конфлікту, який приніс неймовірні страждання і втрати нашому народу.

 

Ми згадуємо мільйони українців, які стали жертвами тієї страшної війни. Вони віддали свої життя заради свободи і миру, і ми маємо зберігати їхню пам'ять у наших серцях. Їхня мужність і самопожертва – це той спадок, який ми повинні берегти і передавати наступним поколінням.

 

Сьогодні ми також не можемо не згадати всіх тих, хто боровся і загинув у теперішній війні, захищаючи нашу країну. Їхній подвиг не забутий, і ми вдячні їм за їхню відвагу і самопожертву.

 

У цей день скорботи я закликаю всіх мешканців громади згадати тих, хто загинув, запалити свічку пам’яті і помолитися за мир і спокій. Нехай наша єдність і згуртованість допоможуть зберегти пам’ять про ті жахливі події і не допустити їх повторення.

Ігор Мерена 

Фото без опису