💼 Є робота в транспортній галузі Тернопільщини!

  • 28

💼Є робота в транспортній галузі Тернопільщини!

 

▪️Можливість працевлаштування у транспортній галузі - цілком реальна, адже на ринку праці Тернопільської області постійно є потреба, зокрема, у водіях різних категорій, автослюсарях, автомеханіках та ін. 

 

● З початку року в службу зайнятості від роботодавців Тернопільщини надійшло 226 вакансій з транспортної галузі. Найбільше пропозицій роботи - у пасажирському наземному транспорті та вантажному автомобільному транспорті. 

 

✔️На сьогодні у топі за кількістю вакансій - водії (110 пропозицій роботи). Найбільша потреба у водіях автотранспортних засобів (95 вакансій – водії легкових та вантажних машин). Є робота для водіїв навантажувача, тролейбуса, електро- та автовізка.

Водіям автотранспортних засобів найвищу зарплату пропонує:

-ТОВ "Наша птиця" – по 30-35 тис. грн;

-ФОП Процик Ярослав Ярославович та ФОП Рендович Ірина Василівна – по 30 тис. грн;

-ФОП Тешнер Євгеній Миколайович – 25 тис.грн;

-ФОП Олійник Сергій Олександрович, Прат «Тернопільський молокозавод» та ТОВ «Авакс проф» запрошують водіїв автотранспортних засобів на зарплату 20 тис. грн;

-КП «Тернопільелектротранс» водіям тролейбуса платитиме по 15 тис. грн. 

 

✍️Роботодавці Тернопільщини також мають пів сотні актуальних вакансій слюсарів та механіків: 16 пропозицій роботи для слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, 7 - слюсарів-електриків з ремонту електроустаткування, 6 - слюсарів з механоскладальних робіт, є 4 вакансії слюсарів з ремонту рухомого складу та ін.

 

▪️Якщо у Вас немає відповідної кваліфікації, за спрямуванням служби зайнятості можна здобути професію водія автотранспортних засобів категорій В, ВЕ, С, С1, СЕ, С1Е, D, D1, DE, D1E, водія навантажувача, водія тролейбуса. 

 

❗️Якщо Вас зацікавили вакансії та можливість професійної підготовки, за детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

 

📌Шановні роботодавці! Якщо маєте вакансію, її можна подати, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, а також через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.Фото без опису