Міський голова Ігор Мерена та начальниця управління освіти Підгаєцької міської ради Оксана Федів нагородили випускницю Завалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Любов Мажанську.

  • 123

Сьогодні міський голова Ігор Мерена спільно із начальницею Управління освіти Підгаєцької міської ради Оксаною Федів нагородили випускницю Завалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Любов Мажанську, яка здобула найвищий результат – 200 балів на Національному мультипредметному тесті (НМТ) 2024 з біології та історії України.

 

Під час нагородження, що відбулося в приміщенні міської ради, Ігор Мерена та Оксана Федів вручили Любові грошову премію та грамоту за видатні досягнення, а також подякували її матері за чудове виховання і підтримку доньки. Міський голова зазначив, що такі результати є гордістю для всієї нашої громади.

 

На заході також були присутні заступники міського голови Надія Лучка, Іван Керницький та Ірина Мирна, які привітали випускницю зі значним досягненням. Усі побажали їй щасливої долі, подальших успіхів та нових звершень.Фото без опису