Громадська організація “Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” спільно з Тернопільською обласною військовою адміністрацією запрошують вас взяти участь в одноденному форумі.

  • 63

Громадська організація “Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” спільно з Тернопільською обласною військовою адміністрацією запрошують вас взяти участь в одноденному форумі, який відбудеться 17 липня 2024 року з 10:00 до 17:00.

Програма форуму:

- Перша частина:Теоретична. Дві пленарні дискусії за участю представників профільних владних інституцій та власників бізнесів.
- Друга частина:Практична. П’ять тематичних модулів у тренінговому форматі.

До участі у Форумі запрошуються представники бізнесу, органів місцевого самоврядування та внутрішньо переміщені особи, які здійснюють свою діяльність на території Тернопільської області.

Реєстрація триває до 14 липня, 18:00. Зареєструватися можна за посиланням: [https://forms.gle/r219Hxqrq2oYcpASA]

Форум організовується в межах проєкту «Розвиток консультативних пунктів для бізнесу в територіальних громадах Тернопільської області», що реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією в межах проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення». Проєкт фінансується урядом Швеції, представленим Шведським агентством з питань міжнародної співпраці (SIDA), та імплементується Програмою Розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до цієї важливої події та зробити свій внесок у розвиток малого та середнього підприємництва Тернопільщини!Фото без опису