У Підгаєцькому професійному аграрному ліцеї відбулася методична секція заступників директорів з навчально-виховної роботи.

  • 10

"16 жовтня 2024 р. на базі нашого закладу відбулася обласна методична секція заступників директорів з навчально-виховної роботи «Краєзнавство як дієвий засіб патріотичного виховання молоді у закладах П(ПТО) освіти». На семінарі-практикумі були розглянуті такі питання: 

1.Теоретичні засади застосування краєзнавства з метою патріотичного виховання молоді. (Фука М.М. – методист, НМЦ ПТО у Тернопільській області) 

2.Інноваційні підходи до організації краєзнавчої роботи з національно– патріотичного виховання учнівської молоді. (Гула Г.М. – викладач, ДНЗ «Підгаєцький професійний аграрний ліцей»)

3.Екскурсійні маршрути як засіб виховання патріотизму та формування професійних навичок здобувачів освіти. (Міщун Л.С. – заступник директора з НВР, ДНЗ «Тернопільське вище професійне училище технологій та дизайну») 

4.Виховання національної свідомості та патріотизму молоді засобами музейної педагогіки. (Каплун І.В. – заступник директора з НВР, ВСП «Тернопільський фаховий коледж ТНТУ ім.І.Пулюя»)"

Підгаєцький Професійний Аграрний Ліцей Фото без опису