Закріплені для прибирання території за підприємствами, установами, організаціями, фізичними  особами-підприємцями, власниками комерційних закладів міста

  • 1953

       

Фото без опису

                Публікуємо інформацію  по закріплених для прибирання територіях за підприємствами, установами, організаціями, розташованими на території м.Підгайці, фізичними  особами-підприємцями, власниками комерційних закладів міста  та просимо прибрати до Великодніх свят і постійно підтримувати впродовж року благоустрій закріплених територій у вказаних межах:

 

       1.1.Території, закріплені за підприємствами, установами, організаціями:

          ДП «Підгаєцький аграрний ліцей» - прилегла територія та тротуар на майдані Незалежності і вул.Шевченка,  тротуар і дорога по вул. Замковій біля приміщення майстерні, територія, яка прилягає до їдальні ліцею на майдані Незалежності та вул. Міцкевича, територія від гуртожитку до під'їзної дороги навчального полігону ліцею по вул. Шевченка.
       

         Церковна громада УГКЦ  -  територія, прилегла до церкви, територія, виділена  для   будівництва   церковного   проборства,  територія міського кладовища, Підгаєцьке джерело.

          Церковна громада УАПЦ -  територія, яка прилягає до території церкви вздовж огорожі на вул.Бережанській і вул.Лисенка, територія, прилегла до церковного  проборства із сторони вулиць Бережанської та Федьковича, територія міського кладовища, Підгаєцьке джерело.

         Римо-католицька громада –  прилегла до костелу територія від огорожі Підгаєцького відділення Бережанського УЕГГ ВАТ «Тернопільгаз» по вул.Гетьмана Мазепи та Замковій, включаючи пам’ятник Адаму Міцкевичу та територію біля нього.

        Відділ освіти Підгаєцької РДА – прилегла біля адмінбудинку і будівлі бухгалтерії  територія, територія, виділена під будівництво нової гімназії на вул.Шевченка, територія колишньої гімназії на вул.Шевченка.

        Підгаєцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - тротуари і дорога по вул. Василя Стуса і Міцкевича від з загальноосвітньої школи до території ВАТ "Підгаєцький маслосирзавод "Коропець", прибережна територія та русло річки Мужилівка на прилеглій території, територія біля братської могили на кладовищі. .

       Підгаєцька гімназія - прилегла територія по вул. Шевченка ( біля гуртожитку Підгаєцького ПАЛ) з тильної строни, територія біля пам'ятника Тарасу Шевченку, територія колишньої гімназії на вул.Шевченка, територія біля братської могили на кладовищі.

          Центр дитячої та юнацької творчості  - прилегла територія та тротуар по вул. Шевченка від відділення Пенсійного фонду до магазину «Стиль».

          Спеціалізована початкова школа прилегла територія по вул. Боднарській, 8, територія біля пам'ятника Тарасу    Шевченку.

            Дитячий ясла-садок "Журавлик" - прилегла територія, в'їзд із сторони вулиці Боднарської до в'їзду в дитячий садок,  пішохідна доріжка з вул. Лесі Українки.

            ПВНЗ «Галицький медичний коледж» прилегла територія, тротуар на майдані Незалежності,2, тротуар на майдані Незалежності від воріт УГКЦ до сходів біля Нової Пошти, символічна могила воїнів УПА на кладовищі.

            Автозаправна станція «АВІАС» прилегла територія по вул. Шевченка.

           ТзОВ "Західагропродукт" - прилегла територія, дорога вздовж огорожі території заводу, придорожна канава, в’їзний знак із сторони Івано-Франківської області.

           ВАТ "Підгаєцька Агропромтехніка" - прилегла територія, дорога вздовж території підприємства, водостічна канава, дорога і площадка до бази заправки, майданчик від пункту техобслуговування автомобілів до території підприємства, в’їзний знак із сторони Івано-Франківської області.

           Філія "Підгаєцький Райавтодор" - прилегла територія, дорога по вул.Бережанській від в'їзного знаку в м. Підгайці до виїздів в напрямку с. Сільце та с. Угринів, водостічні канави вздовж доріг, в'їзд і дорога з основної траси по вул. Поповича, об’їзне кільце між вул. Міцкевича та Гетьмана Мазепи, береги і територія біля джерела.

          Підгаєцький РЕМ - прилегла територія, узбіччя дороги по вул. Шевченка від огорожі стадіону до кінця огорожі РЕМ, території, прилеглі до трансформаторних станцій, трансформаторів тощо.

            ФСТ "Колос -  територія стадіону, територія, прилегла до стадіону із сторони вулиць Вузької і Спортивної. 

           МП «Карпати» -  територія ринку, прилегла територія вздовж огорожі стадіону із сторони вул. Шевченка, де здійснюється торгівля.

            Міське кладовище підприємець Гудима Л.З., церковні громади.

           КП "Підгайці-Водоканал" - прилегла територія на майдані Незалежності, дитячий майданчик. Алея від дитячого майданчика до колишньої дошки пошани, зелена територія вздовж огорожі УГКЦ із сторони майдану Незалежності.

           Лісництво - дорога і тротуар по вул. Шевченка вниз до колишньої гімназії, прилегла територія по вул. Вузькій.

Управління сільського господарства Підгаєцької РДА, відділ архітектури, управління Держгеокадастру, бюро технічної інвентаризації - прилегла до будинку територія, включаючи тротуар на вул.Шевченка, територія біля пам’ятного знаку.

Прокуратура - прилегла до будинку територія від пам’ятного знаку до кіоску підприємця Хрущика Р.Б. та територія з тильної сторони до території  гімназії.

Відділ ДРАЦС, статистичне управління, служба у справах дітей – прилегла територія спільно з відділом освіти на вул.Шевченка.

            Районне фінансове управління -  тротуар і прилегла територія на вул.Шевченка до території відділення Пенсійного                   Фонду України.

            НАСК «Оранта», відділення казначейства - прилегла територія до адмінбудинку з тильної сторони, територія парку                з    тильної сторони по лінії адміністративного будинку до огорожі гімназії.

Відділення Пенсійного Фонду України - прилегла територія по вул. Шевченка з тильної сторони будинку до садиб жителів вул. Вузької,  тротуар від пам’ятника Т.Шевченку до території ЦДЮТ.

Державна виконавча служба, відділ реєстрації Підгаєцької РДА – прилегла територія, тротуар, огорожа  на вул.Шевченка.

            Підгаєцька райдержадміністраиія - прилегла територія, квітники і клумби, зелені насадження, тротуар по                                   вул.Шевченка до огорожі ТзОВ "Імперія даху".

           Підгаєцька районна рада - прилегла територія, територія біля пам’ятного знаку на вул.Шевченка.

ТОВ "Імперія даху" - прилегла територія, тротуари по вул. Шевченка від будівлі Підгаєцької районної ради до території Підгаєцького РВ ГУМНС України в Тернопільській області.

           Підгаєцький районний відділ ГУМНС України в Тернопільській області – територія і тротуар на вул.Шевченка,                      пам’ятник жертвам Чорнобильської трагедії.

           Центральна комунальна  районна лікарнятротуари і дорога по вул. Шевченка та вул. Боднарській вздовж огорожі лікарні, прилегла до поліклініки територія (до кіоску підприємця Масири Я.П.).

         Підгаєцький районний Центр первинної  медико - санітарної допомоги - прилегла територія на вул.Шевченка, тротуар біля будинку стоматологічного відділення по вул. Бережанській та вул. Б.Хмельницького.

        Тернопільська облспоживспілка - територія колишнього продуктового ринку на вул.Галицькій, територія біля будівлі ресторану "Явір" із сторони вул.Шевченка і Кравецької включно з тротуарами, територія біля синагоги.

        Бібліотека - прилегла територія, тротуар, відкос від кіоску «Торгпреси» до магазину «Промислові товари».

        "Торгпреса"- прилегла до кіоску територія на Майдані Незалежності від території бібліотеки до сходів.

        Відділення Ощадбанкутротуар і прилегла територія по вул.Шевченка,2а.

       Райвійськкомат,  Підгаєцьке бюро правової допомоги -  прилегла до будинку територія на вул.Шевченка, 2а з тильної сторони.

          

        Відділення поштового зв"язку - прилегла територія, тротуари і клумби перед поштовим відділенням на майдані Незалежності, в’їзна і виїзна дорога з вул. Замкової до відділення пошти.

      ПАТ «Укртелеком» - прилегла територія, тротуар від будинку Підгаєцького відділення поліції, відкос по вул. Василя Стуса.

 

        Підгаєцьке відділення поліції Бережанського ВП УНП в Тернопільській області - прилегла територія, тротуар вздовж вул. Міцкевича від магазину "Гастроном" до території  ПАТ «Укртелеком».

 

         ВАТ "Підгаєцький маслосирзавод "Коропець" - прилегла територія, тротуар по вул. Міцкевича, береги та русло річки Мужилівка вздовж території маслосирзаводу.

        Підгаєцьке відділення Бучацької ДПІ - прилегла територія, вулиця і тротуар по вул. Замковій вздовж кам’яного муру.

       Підгаєиьке відділення КБ ПАТ "Приватбанк"  - прилегла територія на майдані Незалежності та по вул.Злуки, клумба.

       Відділення Нової Пошти – прилегла до будинку територія на майдані Незалежності і з боку вул.Бережанської, сходи.

       Підгаєцька міська рада – прилегла територія по вул.Бережанській і вул.Лисенка.

       Відділ культури, Народний Дім - прилегла територія, тротуар біля Народного Дому, частина вулиці Івана Франка, що  межує з Народним Домом, квітники, клумби.

       Редакція газети "Земля Підгаєиька" - прилегла територія на вул.Бережанській.

 

      Територіальний сервісний  центр - прилегла територія, вулиця і тротуар на вул. Замковій.

 

      Центр зайнятості населення - прилегла територія, двір та тротуар по вул.Замковій.

 

      Підгаєцьке відділення Бережанського УЕГГ ПАТ «Тернопільгаз» - прилегла територія на вул.Гетьмана Мазепи, Замковій, Староміській , відкоси по вул.Гетьмана Мазепи від території організації до моста через річку Мужилівку (ліва сторона), територія біля костелу вздовж огорожі.

 

     Автостанція - територія автостанції, прилегла територія на вул.Гетьмана Мазепи, береги та русло річки Мужилівка вздовж території – після мосту, що межує із ділянкою ФОП Перепелиці Ю.Д.

 

     Ветлікарня  – прилегла територія навколо джерела, в’їзний знак.

 

     Підгаєцький районний суд – прилегла до будинку територія на вул.Міцкевича, 26, територія спільного користування, в’їзд на територію з вул. Міцкевича.

    ТзОВ "Юстинівське" - прилегла територія до приміщення по вул. Міцкевича, тротуар, в’їзний знак  на територію м.Підгайці біля ставу.

 

1.2.Території, закріплені за фізичними особами -підприємцями:

 

ФОП Снятковський С.Я. – прилегла територія на вул.Шевченка (частина колишньої території «ВАТ»Підгаєцька Агропромтехніка»), водостічна канава, дорога.

 

ФОП Фанга Т.Л., Загородна С.Р., Бялко В.І. - прилеглі до їхніх об'єктів території на вул.Шевченка (територія колишнього консервного заводу), дорога вздовж огорожі території, придорожна канава, внутрішній двір і тротуар, в’їзний знак із сторони Івано-Франківської області.

 

ФОП Кидонь В.П. - прилегла до  приміщення кафе-бару територія та тротуар з боку вул. Шевченка.

 

ФОП Колодницький Д.М. – прилегла територія по вул.Поповича,2.

 

Гр.Цюрпіта В.П., Ригайло А.В. – територія на вул.Шевченка та вул.Гайдамацькій, прилегла до кар’єру вздовж їхньої земельної ділянки.

 

ФОП Хиляк Л.  -   прилегла до магазину територія на вул.Шевченка.

 

ФОП Дмитрів П.І. - прилегла територія, тротуар на Майдані Незалежності, 23, бетонна стіна, тротуар біля магазину на вул.Шевченка, прилегла територія  із сторони кладовища.

 

ФОП Василишин С.С., Вербицький С.С. - прилегла територія до будинку по вул. Шевченка, № 50, тротуар  вздовж прилягаючої до магазину території по вул. Галицькій та біля магазину побутової техніки, тротуар біля магазину на майдані Незалежності №19, відкос, прилегла територія до павільйону на вул.Замковій.

 

ФОП Хрущик Р.Б. - територія та тротуар біля кіоску по вул.Шевченка, прилегла територія(тротуар) біля кафе на  Майдані Незалежності, № 4.

 

ФОП Гусак Н.Ф. (магазин "Стиль") - територія біля магазину на вул.Шевченка, тротуар від території центру дитячої та юнацької творчості до території відділу ДВС.

 

ФОП Прачук М.І. – прилегла до магазину територія по вул.Шевченка,25.

 

ФОП Тимчук І.М. - прилегла до магазину територія по вул. Шевченка та територія із сторони вул.Б.Хмельницького.

 

ФОП  Масира Я.П. прилегла до кіоску територія і тротуар від

території поліклініки по вул.Шевченка.

 

ФОП Федорчак В.А. – прилегла до магазину територія на вул.Шевченка.

 

ФОП Томин І.Є. - прилегла територія, тротуар біля  магазину "Пасічник" по вул. Шевченка, прилегла територія із сторони вул.К.Сікорської.

 

ФОП Войтович О.І. – прилегла до магазину територія на вул.К.Сікорської.

 

ФОП Пекарський Г. - прилегла  до магазину територія по вул.Шевченка, територія біля магазину, де здійснюється виносна торгівля, територія біля будинку по вул.Шевченка,3.

 

ФОП Дмитрів О.М. - прилегла до магазину територія, тротуар по Майдану Незалежності, 22, бетонна стіна до магазину підприємця Дмитрів П.І .

 

ФОП Андрусишин Г.О. - прилегла територія, тротуар по Майдану Незалежності, відкос, бетонна стіна до магазину підприємця Дмитрів П.І.

 

ФОП Солтисяк І.А. - прилегла територія, тротуари біля магазинів по Майдану Незалежності, № 14 та на Замковій № 18а, клумба.

 

ФОП Рубінович І.І.- прилегла територія до магазину по майдану Незалежності, 19, тротуар, відкос біля дороги.

 

ФОП Зінь О.В. територія, прилегла до магазину по вул.Галицькій.

 

ФОП Мерена В.С. – прилегла до торгового павільйону територія на вул.Галицькій.

 

ФОП Комаринський В.Б. – прилегла до кафе територія на вул. Галицькій, територія біля ковбасного цеху з обох сторін, в тому числі з вулиці Замкової.

 

ФОП  Мостовий В.С. територія на вул. Галицькій по обидва боки між територіями підприємців Комаринського і Дембіцького.

 

ФОП  Дембіцький І.В. - тротуар біля аптеки на вулиці Галицькій, тротуар біля аптеки на Майдані Незалежності,9 та територія з тильної сторони аптеки.

 

ФОП Бялко В.І., Бялко Н.Д. - прилегла територія біля "Гастроному" на Майдані Незалежності та з боку вул. А.Шептицького, прилеглі території і тротуари біля магазинів по Майдану Незалежності № 8 та по вул. Бережанській № 2, територія по вул.Шевченка,57, тротуар біля неї, прилегла територія по Майдану Незалежності № 25, прилегла територія до магазину на вул.Міцкевича ( ритуальні товари).

 

ФОП Бен О.І. – прилегла до магазину територія по вул.Міцкевича («Мобілочка»), спільна територія на вул.Міцкевича, 26 (територія колишнього консервного заводу).

 

ФОП Хованець Н.І. – прилеглі території до магазинів на вул.А.Шептицького і вул.Бережанській.

 

ФОП Дуда С.С. - прилегла територія, дорога і в'їзд на територію колишньої бойні з вул. Василя Стуса, береги та русло річки Мужилівка вздовж прилеглої  території.

 

ФОП Старущенко В.В. – прилегла територія на вул.Галицькій.

 

ФОП Пенкальський В.О. – прилегла територія на майдані Незалежності.

 

ФОП Войтович А.І. - прилегла територія до магазину по Майдану Незалежності, 14, клумба.

 

ФОП Дмитрів Т.Я. - прилегла територія, тротуар біля магазину на Майдані Незалежності, 13( «Чудо-піч»), сходи.

 

ФОП Вовк М. - прилегла територія на майдані Незалежності,13, клумба.

 

ФОП Лучка В.З. - прилегла територія, тротуар на майдані Незалежності,13, клумба.

 

ФОП Саландяк -тротуар біля магазину на Майдані Незалежності, 13.

 

ФОП Жибак І.М.(аптека) - прилегла територія, тротуар на Майдані Незалежності,  клумба.

 

МПП "Барвінок", ФОП Кальба О.М., - прилегла територія, тротуар на Майдані Незалежності, 11, 11а , клумба.

 

ФОП Михалчук - територія біля магазину на Майдані Незалежності №9 (магазин «Елегант»).

 

ФОП Банах А.І. прилегла територія на вул.Замковій,3.

 

ФОП Соколовський О.І. - прилегла територія, вулиця і тротуар по

 вул. Замковій вздовж огорожі, а також прилегла територія по вул.Злуки.

 

ФОП Монастирський А.І. - прилегла територія біля будівлі
гриль – бару із сторни вул.Замкової  до виїзду на вул. Міцкевича, тротуар по вул. Міцкевича.

 

ФОП Безкоровайний М.М - прилеглі території, тротуар та клумба біля магазину по Майдану Незалежності №8, територія біля магазину на Майдані Незалежності,  5.

 

Приватний нотаріус Федюшина О.В. - прилегла територія на майдані Незалежності, клумба.

 

ФОП Кубай Б.М.(перукарня) - прилегла територія на майдані Незалежності, клумба.

 

ФОП Войтович Н.М. (магазин "Діадема")- прилегла територія, тротуар на Майдані Незалежності,5 та вул. Злуки, клумба.

 

ФОП  Мерена М.З.-  прилегла територія до магазину на Майдані Незалежності, клумба, територія, прилегла до ділянки  за адресою В.Стуса №18 "Б".

 

ФОП Дуда І.І. -  прилегла територія на майдані Незалежності, клумба.        

 

ФОП Веприк М.М.  - прилегла територія на майдані Незалежності, клумба.

 

ФОП Кулина Р.Ф. - прилегла територія, тротуар на Майдані Незалежності, клумба.

 

ФОП Кошитар В.І. - прилегла до магазину територія на майдані Незалежності, тротуар.

 

ФОП Кашлюк А.В. - прилегла територія, тротуар біля магазину на майдані Незалежності.

 

ФОП  Квецко М. прилегла територія до кіоску із сторони вул.Федьковича, тротуар по вул.Бережанській.

 

ФОП Бугай І.В. - прилегла територія, тротуар біля магазину по
вул. Бережанській.

 

ФОП Старущенко В.В. – прилегла територія на вул. Галицькій, 29а.

 

ФОП Сенів Ю.І. –   прилегла до будинку територія на вул.Міцкевича,24, парк.

 

ФОП Бен О.І., Мерена М.З., Костенюк С.С., Мерена В.С., Рудий П.Я.,

Кінаш І.І. - територія спільного користування по вул.Міцкевича, 26, в’їзд на територію з вул. Міцкевича ( по 19м кожному) до огорожі підприємця Кінаша І.І., прилеглі до будинків території.

 

ФОП Драпак Я.О. - територія, прилегла до ставка (для Драпак Я.О.).

 

ФОП Позіховський Р. - зелена територія до мосту через річку Мужилівка, береги та русло річки Мужилівка вздовж території.

 

Підприємець Перепелиця Ю. Д. – береги та русло р.Мужилівка біля магазину будівельних товарів на вул.Гетьмана Мазепи.

 

ФОП Кудла В.В.-  прилегла територія по вул. Гетьмана Мазепи до моста, берег та русло річки Мужилівка до моста.

 

ФОП Береженко О.М., Лапшинський В.Б. - прилеглі до їхніх приміщень території на колишньому  продуктовому ринку по вул. Галицькій.

         

ФОП  Іваськевич І.Р.,  Курилів М.Б. –  територія парку біля ставу.

     

            За мешканцями міста закріплені для постійного підтримання благоустрою  прибудинкові території, прилеглі до їхніх садиб та будинків тротуари, вулиці,  зелені насадження. 

            Запитання та зауваження щодо меж закріплених територій приймаються за тел.2-22-58 та на сторінці у Facebookhttps://www.facebook.com/pidgaitsi.misto/notifications/.

             Наперед  вдячні  усім за чистоту!