Двадцять шоста чергова  сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання 22 грудня 2022 року

Рішення № 3037 Про внесення змін до складу виконавчого комітету Підгаєцької міської ради

Рішення № 3038 Про організацію проведення звітів депутатів Підгаєцької міської ради перед виборцями

Рішення № 3039 Про внесення змін до Номенклатури та обсягів матеріального резерву Підгаєцької міської територіальної громади для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, їх наслідків та його використання в умовах правового режиму воєнного стану на 2022 рік

Рішення № 3040 Про затвердження Номенклатури та обсягів матеріального резерву Підгаєцької міської територіальної громади для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, їх наслідків та його використання в умовах правового режиму воєнного стану на 2023 рік

Рішення № 3041 Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Підгаєцької міської ради на 2023 рік

Рішення № 3042 Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік

Рішення № 3043 Про міський бюджет на 2023 рік

Рішення № 3044 Про безоплатну передачу основних засобів на баланс комунального підприємства «Підгайці - Водоканал»

Рішення № 3045 Про присвоєння чергового рангу Підгаєцькому міському голові

Рішення № 3046 Про затвердження розпорядження міського голови

Рішення № 3047 Про включення земельних ділянок в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності права оренди на які пропонуються до продажу на земельних торгах окремими лотами та надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 3048 Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності площею 0,1200 га з кадастровим номером 6124810100:02:001:0042

Рішення № 3049 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою комунальної власності площею 0,0801 га з кадастровим номером 6124810100:02:004:0211

Рішення № 3050 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ОСББ «Наш дім»

Рішення № 3051 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Андроняку В.М.

Рішення № 3052 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Бабій О. В., Бабію В. Б.

Рішення № 3053 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Банах Я. М.

Рішення № 3054 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Басараб О. М., Басараб Г. Г.

Рішення № 3055 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Бицко О.Т.

Рішення № 3056 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Брик З. Є.

Рішення № 3057 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Вербовській М.М.

Рішення № 3058 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Вітер Н. Й.

Рішення № 3059 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Войницькому В.А.

Рішення № 3060 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Гаркач І.В.

Рішення № 3061 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Жарій Г.В.

Рішення № 3062 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Заворотній М. П.

Рішення № 3063 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Загородному І. М.

Рішення № 3064 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Їжаку В.І.

Рішення № 3065 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Качур О. О.

Рішення № 3066 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Кифору М.В.

Рішення № 3067 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Ковалик Г. В.

Рішення № 3068 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Красію О.П.

Рішення № 3069 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Кучмі М.Т.

Рішення № 3070 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Лемик М.А.

Рішення № 3071 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Липці О.М., Свінціцькій З.М.

Рішення № 3072 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Лисій О. М.

Рішення № 3073 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Ліпчаківській Е.К.

Рішення № 3074 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Медицькій М. В.

Рішення № 3075 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Мізик О. Г.

Рішення № 3076 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Моравському В.В.

Рішення № 3077 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Орляк М. В.

Рішення № 3078 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Рокецькій Н. В.

Рішення № 3079 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Рудій М.В.

Рішення № 3080 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Саляку В.В.

Рішення № 3081 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Самарик М.Б., Кудрявцевій М.М.

Рішення № 3082 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Скорик Г. Є.

Рішення № 3083 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Танасишин Є.В., Танасишин В.О.

Рішення № 3084 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Тягнибіді В.М.

Рішення № 3085 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Чабаранку М.В.,Чабаранко М.О.

Рішення № 3086 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Чемерис Г. П.

Рішення № 3087 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Чопею Б.С.

Рішення № 3088 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Шкірі М. І.

Рішення № 3089 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Яськів М. І.

Рішення № 3090 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Коломия Л. С. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою

Рішення № 3091 Про приватизацію земельних ділянок Пушкою М. С.

Рішення № 3092 Про приватизацію земельних ділянок Соколовським В. І.

Рішення № 3093 Про приватизацію земельних ділянок Юрків Г.Г.

Рішення № 3094 Про відмову Кобиляк В. С. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

Рішення № 3095 Про відмову Мастенко О. Г. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

Рішення № 3096 Про відмову Вільшинській М. С. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

Рішення № 3097 Про відмову Дякович М. С. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

Рішення № 3098 Про відмову Левіцькій Г.К. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3099 Про відмову Пилипяк О.В. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності на них

Рішення № 3100 Про відмову Романків О.П. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3101 Про відмову Шалайді Р.Л. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

Рішення № 3102 Про відмову Банах Я.М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3103 Про відмову Басараб О. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3104 Про відмову Бицко О. Т. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3105 Про відмову Борсук Я. Я. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3106 Про відмову Войницькому В. А. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3107 Про відмову Гензак М. П. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3108 Про відмову Гоцко М. І. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3109 Про відмову Заворотній М. П. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3110 Про відмову Кифор Г. В. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3111 Про відмову Ковалик Г. В. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3112 Про відмову Коломиєць М. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3113 Про відмову Кондрач О. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3114 Про відмову Кучмі Г. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3115 Про відмову Лисому М.С у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3116 Про відмову Орляк М. В. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3117 Про відмову Пушці М. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3118 Про відмову Рокецькому Р. П. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3119 Про відмову Саляку В. В у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3120 Про відмову Сиротюк М. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3121 Про відмову Стасюк Н.В у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3122 Про відмову Струсь М. А у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3123 Про відмову Федорів М. Г. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3124 Про відмову Чемерис Г. П. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3125 Про відмову Чопею Б. С. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3126 Про відмову Шкірі М. І у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3127 Про відмову Антоніву В. О. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

Рішення № 3128 Про відмову Бугаю І. В. у припиненні договору оренди земельної ділянки

Двадцять п'ята чергова  сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання 29 листопада 2022 року

Рішення № 2979 Про визнання повноважень депутата Підгаєцької міської ради восьмого скликання Манявської Л.В.
Рішення № 2980 Про внесення змін до складу постійної депутатської комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та транспорту
Рішення № 2981 Про затвердження Вареник О. Б. на посаду старости Вербівського старостинського округу Підгаєцької міської ради
Рішення № 2982 Про затвердження Щербій Г.В. на посаду старости Голгочанського старостинського округу Підгаєцької міської ради

Рішення № 2987 Про затвердження Положення про громадський бюджет Підгаєцької міської територіальної громади
Рішення № 2988 Про виконання міського бюджету за 9 місяців 2022 року
Рішення № 2989 Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік
Рішення № 2990 Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення на території Підгаєцької міської територіальної громади
Рішення № 2991 Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2022-2024 роки
Рішення № 2992 Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Підгаєцької міської ради Тернопільського району Тернопільської області пожежно-рятувального автомобіля АЦ- 40 (130)-63Б
Рішення № 2993 Про передачу автомобільних шин до автомобіля Opel Combo державний номер 48-11 на баланс КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради
Рішення № 2994 Про внесення змін до фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Підгаєцької міської ради на 2022 рік
Рішення № 2995 Про внесення змін до фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради на 2022 рік
Рішення № 2996 Про затвердження фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради на 2023 рік
Рішення № 2997 Про зменшення розміру орендної плати АТ «Державний ощадний банк України»
Рішення № 2998 Про заміну сторони (орендодавця) у договорі оренди
Рішення № 2999 Про затвердження Порядку найменування та перейменування об’єктів благоустрою на території Підгаєцької міської територіальної громади
Рішення № 3000 Про зменшення розміру орендної плати Федоріву В.Й.
Рішення № 3001 Про затвердження Положення про електронні консультації та опитування в Підгаєцькій міській територіальній громаді
Рішення № 3002 Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Підгаєцької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні
Рішення № 3003 Про затвердження детального плану території земельної ділянки по вул. Личакова, с. Носів, Тернопільського району, Тернопільської області
Рішення № 3004 Про затвердження детального плану території земельної ділянки с. Старе Місто Тернопільського району Тернопільської області
Рішення № 3005 Про затвердження детального плану території Земельної ділянки по вул. Шевченка, м. Підгайці, Тернопільського району, Тернопільської області
Рішення № 3006 Про затвердження детального плану території земельної ділянки в с. Галич Тернопільського району Тернопільської області
Рішення № 3007 Про затвердження документації із землеустрою та оформлення права комунальної власності на земельні ділянки площею 1,3204 га з кадастровим номером 6124883500:01:002:0211 та площею 0,1615 га з кадастровим номером 6124883500:01:002:0215, визнані відумерлою спадщиною
Рішення № 3008 Про затвердження документації із землеустрою та оформлення права комунальної власності на земельну ділянку площею 0,9902 га з кадастровим номером 6124880700:01:001:0408, визнану відумерлою спадщиною
Рішення № 3009 Про затвердження документації із землеустрою та оформлення права комунальної власності на земельну ділянку площею 1,4003 га з кадастровим номером 6124880700:01:001:0357, визнану відумерлою спадщиною
Рішення № 3010 Про відмову товариству з обмеженою відповідальністю «ТЯЗІВ-АГРО» у затвердженні документації із землеустрою та передачі в оренду строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власностіплощею 12,0000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Рішення № 3011 Про відмову товариству з обмеженою відповідальністю «ТЯЗІВ-АГРО» у передачі в оренду земельнихділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 34,8621 га строком на 1 (один) рік для ведення товарногосільськогосподарського виробництва
Рішення № 3012 Про відмовутовариству з обмеженою відповідальністю «ТЯЗІВ-АГРО» у передачів оренду строком на 1 (один) рік земельнихділянок сільськогосподарського призначення комунальної власностізагальною площею 323,9030 га для ведення товарногосільськогосподарського виробництва
Рішення № 3013 Про надання Чупровській А. П. в оренду земельної ділянки площею 0,0650 га з кадастровим номером 6124885000:02:001:0015
Рішення № 3014 Про надання Лапшинському В. Б. в оренду земельної ділянки площею 0,0200 га з кадастровим номером 6124810100:02:005:0211
Рішення № 3015 Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проектуземлеустрою щодо відведення земельної ділянкив оренду з метою обслуговування трансформаторної підстанції (ЗТП-56), розташованої в с. Угринів
Рішення № 3016 Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проектуземлеустрою щодо відведення земельної ділянкив оренду з метою обслуговування трансформаторної підстанції (ЗТП-372), розташованої в с. Завалів
Рішення № 3017 Про відмову ВАТ «Тернопільобленерго» у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з метою обслуговування трансформаторної підстанції (ЗТП-96), розташованої за межами с. Старе Місто
Рішення № 3018 Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій ботанічного заказника загальнодержавного значення «Під конем», розташованого за межами села Носів Тернопільського району Тернопільської області
Рішення № 3019 Про проведення нормативної грошової оцінки земель села Мужилів Підгаєцької міської ради Тернопільського району Тернопільської області
Рішення № 3020 Про виключення окремих земельних ділянок з переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності права оренди щодо яких виставлятимуться на земельні торги окремими лотами
Рішення № 3021 Про уточнення місця розташування земельної ділянки з кадастровим номером 6124887300:03:001:0572
Рішення № 3022 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Долі А. М.
Рішення № 3023 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Хомко А. І.
Рішення № 3024 Про відмову Тернопільській обласній спілці споживчих товариств у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду
Рішення № 3025 Про надання дозволу Вінтоняку В. В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 3026 Про надання дозволу Гунчак Т. В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 3027 Про надання дозволу Лазурко С. Д. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 3028 Про надання дозволу Стуй Р. Б. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 3029 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Бобецькому Л. Я. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою
Рішення № 3030 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Глушко В. Я. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою
Рішення № 3031 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Оробчуку Я. М. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою
Рішення № 3032 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Оробчуку Я. М. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою
Рішення № 3033 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Параді М. Й. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою
Рішення № 3034 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Фатюк Л. С. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою
Рішення № 3035 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Яровій О. І. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою
Рішення № 3036 Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

 

Двадцять четверта чергова  сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання 30 серпня 2022 року

Друге пленарне засідання


Рішення № 2921 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи «Волицька загальноосвітня школа І ступеня Підгаєцької міської ради Тернопільської області
Рішення № 2922 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи «Юстинівський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Підгаєцької міської ради Тернопільської області
Рішення № 2923 Про затвердження Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Підгаєцької міської ради на 2022-2026 роки в новій редакції
Рішення № 2924 Про затвердження Програми «Дітям Підгаєччини – якісне і безпечне харчування» на 2022-2024 роки
Рішення № 2925 Про затвердження Програми «Підтримка обдарованих дітей Підгаєцької міської територіальної громади» на 2022–2026 роки»
Рішення № 2926 Про Порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Центр професійногорозвитку педагогічних працівників» Підгаєцької міської ради Тернопільської області
Рішення № 2927 Про затвердження розпоряджень міського голови
Рішення № 2928 Про внесення змін до Напрямків використання коштів цільового фонду Підгаєцької міської ради на 2022 рік
Рішення № 2929 Про внесення змін до Положення про старосту
Рішення № 2930 Про дострокове припинення повноважень старости Голгочанського старостинського округу та звільнення старости Козлика Василя Григоровича
Рішення № 2931 Про дострокове припинення повноважень старости Вербівського старостинського округу та звільнення старости Лапчак Марії Михайлівни
Рішення № 2932 Про прийняття до комунальної власності Підгаєцької міської територіальної громади автомобілів швидкої допомоги і передачу їх на баланс КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради
Рішення № 2933 Про припинення чинності рішення Підгаєцької міської ради від 14.02.2022 року №2485 "Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення Підгаєцької міської територіальної громади на 2022 -2024 роки"
Рішення № 2934 Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Дорожнє»
Рішення № 2935 Про розроблення детальних планів територій
Рішення № 2936 Про розгляд звернення гр. Хоптій З.П., щодо розроблення детального плану території
Рішення № 2937 Про затвердження детального плану території земельної ділянки по вул. Шевченка м. Підгайці, Тернопільського району Тернопільської області
Рішення № 2938 Про передачу в оренду ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 8,1506 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Рішення № 2939 Про передачу в оренду ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 14,1011 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Рішення № 2940 Про передачу в оренду ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 13,5942 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Рішення № 2941 Про передачу в оренду СТОВ «Юстинівське» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 7,8116 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Рішення № 2942 Про передачу в оренду ТОВ «ТАРАГРО-С» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 3,8789 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Рішення № 2943 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 6124887300:01:002:0038 та надання її в користування ПАП «Агропродсервіс»
Рішення № 2944 Про надання в користування ПАП «Агропродсервіс» земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 6124887300:01:001:0738
Рішення № 2945 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності та передачу їх в користування ВАТ «Тернопільобленерго»
Рішення № 2946 Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, яку використовує КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня»
Рішення № 2947 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 12 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Рішення № 2948 Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення
Рішення № 2949 Про затвердження документації із землеустрою та продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку комунальної власності несільськогосподарського призначення площею 0,1000 га з кадастровим номером 6124810100:02:001:0055, розташовану по вулиці Шевченка в місті Підгайці
Рішення № 2950 Про внесення змін в рішення сесії Підгаєцької міської ради № 2392 від 21.12.2021 в частині затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Заставецької Г. М.
Рішення № 2951 Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 1683 від 22.09.2021
Рішення № 2952 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною їх цільового призначення, які перебувають у приватній власності Бандури С. М.
Рішення № 2953 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Магаляс І. П.
Рішення № 2954 Про уточнення місця розташування земельної ділянки з кадастровим номером 6124887700:03:001:0277
Рішення № 2955 Про надання дозволу Банаху В. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2956 Про надання дозволу Будному В. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2957 Про надання дозволу Данилюк Г. К. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2958 Про надання дозволу Джалабі М. Г. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2959 Про надання дозволу Заставецькій Я. П. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2960 Про надання дозволу Коломия Л. С. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2961 Про надання дозволу Мороз М. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2962 Про надання дозволу Островській М. П. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2963 Про надання дозволу Підвінському І. П. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2964 Про надання дозволу Піхура-Теффахі Г.І. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2965 Про надання дозволу Піхура-Теффахі Г.І. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2966 Про надання дозволу Пошві М. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2967 Про надання дозволу Хрущ О. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2968 Про надання дозволу Чабаранок В. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2969 Про надання дозволу Чопей М. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2970 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Бартків А. Р. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельними ділянками
Рішення № 2971 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Гливі М. Є. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою
Рішення № 2972 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Скоробогач М. В. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою
Рішення № 2973 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Сулимці В. Г. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельними ділянками
Рішення № 2974 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Твардовській Г. С. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою
Рішення № 2975 Про передачу в оренду ТОВ «МРІЯ ФАРМІНГ КАРПАТИ» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 4,7131 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Рішення № 2976 Про надання дозволу Шмід С. Ю. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Рішення № 2977 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Василишин І. В., Пуківській В. Й., Пуківському Ю. В. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою
Рішення № 2978 Про надання дозволу Глушко В. Я. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

Двадцять четверта чергова  сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання 22 серпня 2022 року

Перше пленарне засідання

 

Рішення № 2909 Про внесення змін до складу виконавчого комітету Підгаєцької міської ради

Рішення № 2910 Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення на території Підгаєцької міської територіальної громади

Рішення № 2911 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи - Лисецький дитячий садок «Лісовичок», код ЄДРПОУ 34040973

Рішення № 2912 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи - «Боківська загальноосвітня школа І ступеня Підгаєцької районної ради Тернопільської області», код ЄДРПОУ 23595154

Рішення № 2913 Про ліквідацію Бронгалівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, філії опорного закладу «Підгаєцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Підгаєцької міської ради Тернопільської області»

Рішення № 2914 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи - «Лисецька загальноосвітня школа І ступеня Підгаєцької районної ради Тернопільської області», код ЄДРПОУ 26024742

Рішення № 2915 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи - «Мозолівська загальноосвітня школа І ступеня Підгаєцької районної ради Тернопільської області», код ЄДРПОУ 23595214

Рішення № 2916 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи - «Рудниківська загальноосвітня школа І ступеня Підгаєцької районної ради Тернопільської області», код ЄДРПОУ 26024802

Рішення № 2917 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи - «Староміська загальноосвітня школа І ступеня», код ЄДРПОУ 25888067

Рішення № 2918 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи - «Степівська загальноосвітня школа І ступеня Підгаєцької районної ради Тернопільської області», код ЄДРПОУ 25888050

Рішення № 2919 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи «Червенська загальноосвітня школа І ступеня Підгаєцької районної ради Тернопільської області», код ЄДРПОУ 26024819

Рішення № 2920 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи - «Бронгалівський дитячий садок «Джерельце», код ЄДРПОУ 34025740

Двадцять третя позачергова  сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання 25 травня 2022 року

Рішення № 2899 Про виконання міського бюджету за І квартал 2022 року

Рішення № 2900 Про затвердження змін до фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради на 2022 рік

Рішення № 2902 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ТОВ «ЕРА ІНВЕСТ ТРЕЙД» строком на 1 (один) рік земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 30,7291 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2903 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду приватному агропромисловому підприємству «Агроінвест» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 24,2500 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2904 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду приватному агропромисловому підприємству «Агроінвест» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 7,6000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2905 Про передачу в оренду ТОВ «МРІЯ ФАРМІНГ КАРПАТИ» земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 7,5651 га з кадастровим номером 6124882500:01:001:0709 строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2906 Про укладення договору оренди земельної ділянки з фізичною особою-підприємцем Масирою Я. П. на новий строк

Рішення № 2907 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Моравського В. Я.

Рішення № 2908 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Гарасюк М. О.

 

 

Двадцять друга позачергова  сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання 5 травня 2022 року

Рішення № 2888 Про внесення змін до Порядку створення та використання матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та його використання в умовах воєнного стану

Рішення № 2889 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 24 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2890 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ФОП Пащаку Петру Богдановичу строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 6,8050 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2891 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ТОВ «ЕРА ІНВЕСТ ТРЕЙД» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 9,6465 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2892 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ТОВ «МРІЯ ФАРМІНГ КАРПАТИ» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 4,5000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2893 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ТОВ «АГРОКОМПАНІЯ «ДРУЖБА» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 8,0000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2894 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду СТОВ «ЮСТИНІВСЬКЕ» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 11,1500 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2895 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ПАП «Агропродсервіс» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 10,0000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2896 Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 28,6 га з метою передачі їх в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2897 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 7,6 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 

Рішення № 2898 Про внесення змін до Програми «Захисник Вітчизни» на 2022-2025 роки»

 

 

Двадцять перша позачергова  сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання 20 квітня 2022 року

Рішення № 2875 Про надання дозволу на торгівлю  алкогольними напоями     

Рішення № 2876 Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік

Рішення № 2877 Про затвердження детального плану території с. Носів

Рішення № 2878 Про затвердження детального плану території с. Яблунівка

Рішення № 2879 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 6,8 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2880 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 10 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2881 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 8 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2882 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 10 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2883 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 9 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2884 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 4,5 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2885 Про передачу в оренду приватному агропромисловому підприємству «Агроінвест» земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 22,3330 га з кадастровим номером 6124880900:01:001:0408 строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2886 Про надання згоди Сачику М. М. на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності площею 5,1105 га з кадастровим номером 6124886500:02:001:0001 

Рішення № 2887 Про зміни у складі постійних комісій Підгаєцької міської ради 

Двадцята  позачергова  сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання 8 березня 2022 року

Рішення № 2871 Про визнання повноважень депутата Підгаєцької міської ради восьмого скликання

Рішення № 2872 Про погодження кандидата на посаду командира добровольчого формування Підгаєцької територіальної громади

Рішення № 2873 Про створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій та його використання в умовах воєнного стану на території Підгаєцької міської ради

Рішення № 2874 Про внесення змін до складу виконавчого комітету Підгаєцької міської ради

 

 

Вісімнадцята чергова сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання 23 лютого 2022 року

Третє пленарне засідання 

Рішення № 2704 Про звернення депутатів Підгаєцької міської ради щодо ситуації, яка склалася після визнання «ЛДНР» з боку Росії, та вимоги до влади у зв’язку з цим

Рішення № 2705 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Алексеєву М. З.

Рішення № 2706 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Антонів О. О.

Рішення № 2707 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бандурі Н. Я.

Рішення № 2708 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бачинській Л. В.

Рішення № 2709 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Борис Н. Д

Рішення № 2710 Про розгляд заяви про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бусько А. В.

Рішення № 2711 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Возняку В. А.

Рішення № 2712 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Врублевичу М. Б.

Рішення № 2713 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гаврищук І. М.

Рішення № 2714 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гаєцькому І. І.

Рішення № 2715 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гальчак О. О.

Рішення № 2716 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ганчар О. І.

Рішення № 2717 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гіні О. Р.

Рішення № 2718 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гіні Р. М.

Рішення № 2719 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гладій Г. І.

Рішення № 2720 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гладій Х. В.

Рішення № 2721 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гладію В. Є.

Рішення № 2722 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гречкосій Т. М.

Рішення № 2723 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гринчук Н. І.

Рішення № 2724 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Демчишин Я. І.

Рішення № 2725 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Джулинській Я. Й.

Рішення № 2726 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дзядикевич Г. З.

Рішення № 2727 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Добрянській У. І.

Рішення № 2728 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Івасенку А. С.

Рішення № 2729 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ковалик Н. С.

Рішення № 2730 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ковалику С. Г.

Рішення № 2731 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кочак О. П.

Рішення № 2732 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Крутиголові Н. М.

Рішення № 2733 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кунашко О. Ф.

Рішення № 2734 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лучці Г. Д.

Рішення № 2735 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мазуру С. Г.

Рішення № 2736 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мандибур Г. Р.

Рішення № 2737 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Медицькому А. І.

Рішення № 2738 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Медицькому З. В.

Рішення № 2739 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Медюх І. А.

Рішення № 2740 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мохун П. В.

Рішення № 2741 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Музиці Ю. М.

Рішення № 2742 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність М’якуш Г. І.

Рішення № 2743 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Надбережному І. М.

Рішення № 2744 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Натині І. М.

Рішення № 2745 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Нискоклон Г. М.

Рішення № 2746 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Нискоклон Л. І.

Рішення № 2747 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Нискоклон Н. Я.

Рішення № 2748 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Нискоклону І. І.

Рішення № 2749 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Орляку П. В.

Рішення № 2750 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пазяк Г. В.

Рішення № 2751 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Палій І. О.

Рішення № 2752 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Палій М. Д.

Рішення № 2753 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пеляку Р. П.

Рішення № 2754 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пономаренко А. І.

Рішення № 2755 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Прачуку Є. Б.

Рішення № 2756 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Псьоті С. В.

Рішення № 2757 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ригайло Г. І.

Рішення № 2758 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ригайлу М. Г.

Рішення № 2759 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Русин О. М.

Рішення № 2760 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Самусенко Г. М.

Рішення № 2761 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Свінціцькому П. М.

Рішення № 2762 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Строїчу А. В.

Рішення № 2763 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Стульковському В. Є.

Рішення № 2764 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Топоровському І. Т.

Рішення № 2765 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Тур Н. Б.

Рішення № 2766 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Федорів І. Р.

Рішення № 2767 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Фурді М. М.

Рішення № 2768 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Циб Л. М.

Рішення № 2769 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Цибульській Х. В.

Рішення № 2770 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Чорній Г. Я.

Рішення № 2771 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шкірі Г. М.

Рішення № 2772 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шкром’юку В. М.

Рішення № 2773 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Яровому І. І.

Рішення № 2774 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Хоптій Г. П.

Рішення № 2775 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Жувкевич Г. І.

Рішення № 2776 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Садовській Г. М.

Рішення № 2777 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Цибульської Г. І.

Рішення № 2778 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бабій О. В.

Рішення № 2779 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Баран С.П.

Рішення № 2780 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бащію А.Я.

Рішення № 2781 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бекерській Г.Я.

Рішення № 2782 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бендзак М.Я.

Рішення № 2783 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Білик М. П.

Рішення № 2784 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Боднарчуку В.І.

Рішення № 2785 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Бордун Г.Я.

Рішення № 2786 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Вислоцькому С.В.

Рішення № 2787 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гаврищуку А. Г.

Рішення № 2788 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гайдукевич М. Я.

Рішення № 2789 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гловіцькій Л. І.

Рішення № 2790 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гловіцькому М.Й.

Рішення № 2791 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гордіці Є.Г.

Рішення № 2792 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гоцко Н.Г.

Рішення № 2793 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гунчаку І.П.

Рішення № 2794 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гураль М.М.

Рішення № 2795 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гурневичу В.Ф.

Рішення № 2796 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гусару В.П.

Рішення № 2797 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Демчишину Я.А.

Рішення № 2798 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Джулинському Р.І.

Рішення № 2799 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Димінському І. Т.

Рішення № 2800 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Домарацькій П.І.

Рішення № 2801 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Жук І.М.

Рішення № 2802 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Залуцькому Р.Г.

Рішення № 2803 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Їжак С.В.

Рішення № 2804 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кавці Я.Я.

Рішення № 2805 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Карому В.Б.

Рішення № 2806 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кліщ Л.З.

Рішення № 2807 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Комарницькій Н.Г.

Рішення № 2808 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Корбі В.М.

Рішення № 2809 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Котику П.К.

Рішення № 2810 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Красію Н.П.

Рішення № 2811 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Крук О. Л.

Рішення № 2812 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Крутиголові М.В.

Рішення № 2813 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кулику М. Б.

Рішення № 2814 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кулієвич М. В.

Рішення № 2815 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Куньці Г. В.

Рішення № 2816 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кучинській О.Є.

Рішення № 2817 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кучмі В.М.

Рішення № 2818 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кучмі В.П.

Рішення № 2819 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кучмі В.Т.

Рішення № 2820 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кучмі Г. В.

Рішення № 2821 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кучмі Т.М.

Рішення № 2822 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лапчаку П.Є.

Рішення № 2823 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лішнянській О.І.

Рішення № 2824 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Луціву Т.С.

Рішення № 2825 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Магу В. С.

Рішення № 2826 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Майбороді М.В.

Рішення № 2827 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Манявській Л. М.

Рішення № 2828 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Марфіяну В. Й.

Рішення № 2829 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мацьківу Л.О.

Рішення № 2830 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Монастирському В.І.

Рішення № 2831 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Моравській Л.Р.

Рішення № 2832 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мороз Н. В.

Рішення № 2833 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мороз У.І.

Рішення № 2834 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мохун Г.П.

Рішення № 2835 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Нікітюку В.А.

Рішення № 2836 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пелех Т. Ю.

Рішення № 2837 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Перегінцю В.М.

Рішення № 2838 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пованді Л.В.

Рішення № 2839 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пониті О.М.

Рішення № 2840 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Профецькому І. Г.

Рішення № 2841 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Радіоновій Г.П.

Рішення № 2842 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Рачій Р.В.

Рішення № 2843 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ридош О. І.

Рішення № 2844 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Семенюк О. Д.

Рішення № 2845 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сеньків Т.В.

Рішення № 2846 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Солтисяк Т.Ю.

Рішення № 2847 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сопінці О.М.

Рішення № 2848 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сулятицькій Г.М.

Рішення № 2849 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Сулятицькому М.М.

Рішення № 2850 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Тронці Н.Я.

Рішення № 2851 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Фенику Ю.І.

Рішення № 2852 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Хоптію І.П.

Рішення № 2853 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Циб Л.Р.

Рішення № 2854 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Цибульській Р.Р.

Рішення № 2855 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Цяпалу М. І.

Рішення № 2856 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Цяпі О.Б.

Рішення № 2857 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шаль М. І.

Рішення № 2858 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шаль С. В.

Рішення № 2859 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Штогрину М. Ю.

Рішення № 2860 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Войтович Н. М.

Рішення № 2861 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Гловіцькій Л.І.

Рішення № 2862 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Гловіцькому М.Й.

Рішення № 2863 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Кучмі Р. В.

Рішення № 2864 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Пелех Т. Ю.

Рішення № 2865 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Котику Р.О.

Рішення № 2866 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Надбережному І. М.
 

 

 

Вісімнадцята чергова сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання 22 лютого 2022 року

Друге пленарне засідання

Рішення № 2504 Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Підгаєцької міської територіальної громади

Рішення № 2505 Про перехід відумерлої спадщини у вигляді права на земельну частку (пай), що належала Кіт І. І., у комунальну власність Підгаєцької міської територіальної громади

Рішення № 2506 Про включення земельних ділянок в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності права оренди на які пропонуються до продажу на земельних торгах окремими лотами

Рішення № 2507 Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, розташованих на території Підгаєцької міської територіальної громади для подальшого продажу прав оренди

Рішення № 2508 Про затвердження документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під міським стадіоном з кадастровим номером 6124810100:02:003:0073

Рішення № 2509 Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під Підгаєцьким міським парком (біля ставу) для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення

Рішення № 2510 Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під Підгаєцьким міським парком (біля ставу) для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту

Рішення № 2511 Про проведення інвентаризації земельних ділянок приватної власностідля ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Рішення № 2512 Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення

Рішення № 2513 Про затвердження документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 6124882500:02:001:0053 та надання земельної ділянки в постійне користування Завалівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Підгаєцької міської ради Тернопільської області

Рішення № 2514 Про уточнення місця розташування земельної ділянки з кадастровим номером 6124886500:04:001:0025

Рішення № 2515 Про надання Гуралю І. Й. дозволу на розроблення проектуземлеустрою щодо відведення земельної ділянки воренду для сінокосіння і випасання худоби

Рішення № 2516 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному сільськогосподарському підприємству Підгаєцької міської ради «Підгаєцький фермер» на території Вербівського старостинського округу

Рішення № 2517 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному сільськогосподарському підприємству Підгаєцької міської ради «Підгаєцький фермер» на території Носівського старостинського округу

Рішення № 2518 Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 378 від 10.03.2017

Рішення № 2519 Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 118 від 06.04.2016

Рішення № 2520 Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 1386 від 05.08.2021

Рішення № 2521 Про внесення змін в рішення сесії міської ради № 136 від 05.02.2021

Рішення № 2522 Про внесення змін в рішення сесії Підгаєцької міської ради № 2233 від 21.12.2021

Рішення № 2523 Про внесення змін в рішення сесії Підгаєцької міської ради № 1761від 19.10.2021

Рішення № 2524 Про внесення змін в рішення сесії Підгаєцької міської ради № 2104 від 26.11.2021

Рішення № 2525 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ОСББ «Щаслива оселя»

Рішення № 2526 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування ОСББ «Бережанська-9»

Рішення № 2527 Про приватизацію земельних Ділянок Новіцьким В. Б.

Рішення № 2528 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)з метою передачі у спільну сумісну власність Самусенко Г. М., Осипюку О. Ю.

Рішення № 2529 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Ковалик Г. Д.

Рішення № 2530 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Фулавко В. М.

Рішення № 2531 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Алєксєєвій Л. Б.

Рішення № 2532 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Барбарич М. В.

Рішення № 2533 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Бачинській А. Є.

Рішення № 2534 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Білій М. М.

Рішення № 2535 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Благому М. Є.

Рішення № 2536 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Борсуку П. І.

Рішення № 2537 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Гіні В. В.

Рішення № 2538 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Грабській С. Н.

Рішення № 2539 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Гусак М. І.

Рішення № 2540 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Дюк В. І.

Рішення № 2541 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Загородньому М. О.

Рішення № 2542 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Колодницькому Є. М.

Рішення № 2543 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Левандович М. Г.

Рішення № 2544 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Медицькій Г. М.

Рішення № 2545 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Павлишин М. Є.

Рішення № 2546 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Палію І. Б.

Рішення № 2547 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Петришин О. І.

Рішення № 2548 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Покан О. Н.

Рішення № 2549 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Ригайло А. Г.

Рішення № 2550 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Танчак М. С.

Рішення № 2551 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Тихій В. Й.

Рішення № 2552 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Тихому М. Г.

Рішення № 2553 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Топоровській Д. С.

Рішення № 2554 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Чабаранку В. М.

Рішення № 2555 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Шав’як М. В.

Рішення № 2556 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)Яремку Г. В.

Рішення № 2557 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр. Бобецькому Л. Я.

Рішення № 2558 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр. Квецко О. В.

Рішення № 2559 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр. Маличу М. М.

Рішення № 2560 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр. Оробчуку Я. М.

Рішення № 2561 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)гр. Оробчуку Я. М.

Рішення № 2562 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)з метою передачі у спільну сумісну власність Романишину І. Г., Джус Г.Г.

Рішення № 2563 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)Романишину І. Г.

Рішення № 2564 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Фатюк Л. С.

Рішення № 2565 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Базилів Г.Я.

Рішення № 2566 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Барану З.В.

Рішення № 2567 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Батезату В.Л.

Рішення № 2568 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Бацьмазі С.В.

Рішення № 2569 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Бачинській О.С.

Рішення № 2570 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Борсук Я.Є.

Рішення № 2571 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Брику В. М.

Рішення № 2572 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Василишину І. Й.

Рішення № 2573 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Василів М.Г.

Рішення № 2574 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Войтухів О.П.

Рішення № 2575 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Гайдукевич Г.П.

Рішення № 2576 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Глові Л.М.

Рішення № 2577 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Гловіцькій Л. І.

Рішення № 2578 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Голояд І. О.,Голояд Р. І., Голояд Н. Й., ГолоядК. І.

Рішення № 2579 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Грабській М. Т.

Рішення № 2580 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Гуралю М.А.

Рішення № 2581 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Данчук М.Й.

Рішення № 2582 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Довжинській К.Є.

Рішення № 2583 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Долінській О.П.

Рішення № 2584 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Жабаку М.М.

Рішення № 2585 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Зорику М.М.

Рішення № 2586 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Іванів М. Я.

Рішення № 2587 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Івасенку А. С.

Рішення № 2588 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Калакурі М. М.

Рішення № 2589 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Калакурі М. М.

Рішення № 2590 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Катерняк М. І.

Рішення № 2591 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Квашуку М.П., Квашук М.І., Гурей О.С., Натині І.М., Квашуку Р.М.

Рішення № 2592 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Ковалику С. Г.

Рішення № 2593 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Кравсу М.Р.

Рішення № 2594 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Куйдану А. Л.

Рішення № 2595 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Кулику М. Б.

Рішення № 2596 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Купратій М.Я., Купратому І.І., Купратому І.І. Будзяк С.І.

Рішення № 2597 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Кучинській О.Є., Шпитковській Г.Є.,Чупак О.Є.

Рішення № 2598 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Кучмі Р. В.

Рішення № 2599 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Лапчаку П.Є.

Рішення № 2600 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Магу В. С.

Рішення № 2601 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Мороз Г.П., Морозу В.Б., Семенюк С.Б.

Рішення № 2602 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Морозу І.С.

Рішення № 2603 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Морозу С. С.

Рішення № 2604 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Осадець М. П.

Рішення № 2605 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Папішу М.Д.

Рішення № 2606 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Плекан М. В.

Рішення № 2607 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Плескуну В. М.

Рішення № 2608 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Проху С. Р.

Рішення № 2609 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Радіоновій Г.П.

Рішення № 2610 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Ригайлу І. О.

Рішення № 2611 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Сабату І.В.

Рішення № 2612 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Савчук Я.Г.

Рішення № 2613 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Семенюк О.Д., Шкіль О.С.

Рішення № 2614 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Скасківу І. А.

Рішення № 2615 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Фаник О.З.

Рішення № 2616 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Хованцю А. В.

Рішення № 2617 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Хомич З.М.

Рішення № 2618 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Циб Л.Р.

Рішення № 2619 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Чибрасу В.П.

Рішення № 2620 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Чупаку П.В.

Рішення № 2621 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Шкірі Г. М.

Рішення № 2622 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Шкірі С. М.

Рішення № 2623 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Шушевичу І.В.

Рішення № 2624 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Бойко Р.Б.

Рішення № 2625 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Гулі І.Т.

Рішення № 2626 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Калану В. Р.

Рішення № 2627 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Кудлі Л.Я.

Рішення № 2628 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Мазур Є.П.

Рішення № 2629 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Пазяку І. М.

Рішення № 2630 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Палію М. І.

Рішення № 2631 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Роніку С.М.

Рішення № 2632 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Тимцюраку О.В.

Рішення № 2633 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Тимчук О.П.

Рішення № 2634 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Ухачу З. В.

Рішення № 2635 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Халупі І. З.

Рішення № 2636 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Шкірі З. С.

Рішення № 2637 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Андроняку І.П.

Рішення № 2638 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Борис І.М.

Рішення № 2639 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Бромірській М.І.

Рішення № 2640 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Вовк О.Б.

Рішення № 2641 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Войтухів О.П.

Рішення № 2642 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Грабській М.Т.

Рішення № 2643 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Гуралю М.А.

Рішення № 2644 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Дигідю В.І.

Рішення № 2645 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Думі І. М.

Рішення № 2646 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Жабаку М.М.

Рішення № 2647 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Зорику М. М.

Рішення № 2648 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Іванів М. Я.

Рішення № 2649 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Калакурі М.М.

Рішення № 2650 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Катериняку І.Б.

Рішення № 2651 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Козовик С. М.

Рішення № 2652 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Котику Р.О.

Рішення № 2653 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кришталевич Н.С.

Рішення № 2654 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Куйдану А.Л.

Рішення № 2655 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Кушці П.О.

Рішення № 2656 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Масирі О. П.

Рішення № 2657 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Морозу І.С.

Рішення № 2658 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Плекан М. В.

Рішення № 2659 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ригайлу І. О.

Рішення № 2660 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Чабан О.М.

Рішення № 2661 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Чибрасу В.П.

Рішення № 2662 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Шаламею Є.С.

Рішення № 2663 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Шкіряку Ф. Д.

Рішення № 2664 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність Борсук Я.Є.

Рішення № 2665 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність Венгриновичу Ю.П.

Рішення № 2666 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність Коник І.Й., Стецко М.Й.

Рішення № 2667 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність Костенко Н.І.

Рішення № 2668 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність Куйдану А.Л.

Рішення № 2669 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність Мохун А. М.

Рішення № 2670 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність Муравській М.М.

Рішення № 2671 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність Суканець Н. В.

Рішення № 2672 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність Цюрпіті Г. С.

Рішення № 2673 Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність Шкірі М.В.

Рішення № 2674 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Жувкевич Г. І.

Рішення № 2675 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Садовській Г. М.

Рішення № 2676 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Цибульської Г. І.

Рішення № 2677 Про відмову Бабій О. В. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності на них

Рішення № 2678 Про відмову Бендзак Г. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2679 Про відмову Білецькій М. В. у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

Рішення № 2680 Про відмову Василів М. Г. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності на них

Рішення № 2681 Про відмову Василів М. Г. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності

Рішення № 2682 Про відмову Вороні З. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2683 Про відмову Донецькій М. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2684 Про відмову Жарому Г. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2685 Про відмову Ковалику О. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2686 Про відмову Кучинській Л. П. у наданні земельної ділянки

Рішення № 2687 Про відмову Мамчак Г. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2688 Про відмову Новіцькому Б. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2689 Про відмову Палію В. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2690 Про відмову Палію В. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2691 Про відмову Палію В. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2692 Про відмову Палію І. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2693 Про відмову Палію Р. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2694 Про відмову Потураю І. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2695 Про відмову Прачуку Т. П.у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності

Рішення № 2696 Про відмову Пустановській Г. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2697 Про відмову Самусенку Є. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2698 Про відмову Хрептак Г. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2699 Про відмову Чистуху І. Є. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2700 Про відмову Шагану І. Г. у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою

Рішення № 2701 Про відмову Шкірі С. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Рішення № 2702 Про відмову Банах О. Р. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

 

 

Вісімнадцята чергова сесія Підгаєцької міської ради восьмого скликання 14 лютого 2022 року 

Перше пленарне засідання

Рішення № 2476 Про затвердження Плану роботи Підгаєцької міської ради на 2022 рік

Рішення № 2477 Про виконання міського бюджету за 2021 рік

Рішення № 2478 Про затвердження звіту про використання коштів цільового фонду міського бюджету за 2021 рік

Рішення № 2479 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради

Рішення № 2480 Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік

Рішення № 2481 Про затвердження Положення про порядок складання, затвердження, внесення змін та звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради

Рішення № 2482 Про затвердження змін до фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради на 2021 рік

Рішення № 2483 Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради за 2021 рік

Рішення № 2484 Про затвердження Програми «Захисник Вітчизни» на 2022-2025 роки

Рішення № 2485 Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення Підгаєцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки

Рішення № 2486 Про затвердження Програми побудови військово – меморіального комплексу у м. Підгайці Підгаєцької міської територіальної громади на 2022 рік

Рішення № 2487 Про затвердження Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, проведення фестивалів, конкурсів та інших театралізованих, видовищних, культурно – масових заходів відділом, туризму, молоді та спорту міської ради в Підгаєцькій міській територіальній громаді на 2022 – 2025 роки

Рішення № 2488 Про затвердження Програми розвитку футболу в Підгаєцькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Рішення № 2489 Про затвердження переліку та вартості платних послуг, що надаються КЗ «Централізована клубна система» Підгаєцької міської ради

Рішення № 2490 Про затвердження базової мережі закладів культури

Рішення № 2491 Про внесення змін до Правил благоустрою території населених пунктів Підгаєцької міської територіальної громади

Рішення № 2492 Про затвердження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць м. Підгайці Підгаєцької міської територіальної громади, який буде здійснюватися у 2022 році

Рішення № 2493 Про затвердження напрямків використання коштів цільового фонду Підгаєцької міської ради

Рішення № 2494 Про затвердження Концепції розвитку цифрових компетентностей жителів Підгаєцької міської територіальної громади

Рішення № 2495 Про впорядкування структури Підгаєцької міської ради

Рішення № 2496 Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Добранському В.П.

Рішення № 2497 Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Залуцькій М.В.

Рішення № 2498 Про затвердження детальних планів території с. Мужилів

Рішення № 2499 Про затвердження детального плану території с.Вербів

Рішення № 2500  Про зміни у порядку заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави

Рішення № 2501 Про звернення депутатів Підгаєцької міської ради до Президента України, Верховної Ради України Кабінету міністрів України щодо щодо негайного вжиття заходів з метою нормалізації роботи підприємців

Рішення № 2502 Про затвердження Керницького І.П. на посаду заступника міського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Рішення № 2503 Про звернення депутатів Підгаєцької міської ради із закликом до єдності та консолідації зусиль