Проєкти рішень, які пропонуються до розгляду на черговій двадцять шостій сесії

Підгаєцької міської ради восьмого скликання

Орієнтовний порядок денний

Проєкт № _____-26 Про внесення змін до складу виконавчого комітету Підгаєцької міської ради восьмого скликання.
Проєкт № _____-26 Про організацію проведення звітів депутатів Підгаєцької міської ради перед виборцями.
Проєкт № _____-26 Про внесення змін до номенклатури та обсягів матеріального резерву Підгаєцької міської територіальної громади для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного 

Проєкт № _____-26 Про затвердження номенклатури та обсягів матеріального резерву Підгаєцької міської територіальної громади для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, їх наслідків та його використання в умовах правового режиму воєнного стану на 2023 рік.
Проєкт № _____-26 Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Підгаєцької міської ради на 2023 рік

Додатки


Проєкт № _____-26 Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік. 

Додатки                     Висновок                       Поянювальна записка
Проєкт № _____-26 Про міський бюджет на 2023 рік.

Додатки      Додатки
Проєкт № _____-26 Про передачу генератора
Проєкт № _____-26 Про присвоєння чергового рангу Підгаєцькому міському голові.
Проєкт № _____-26 Про затвердження розпоряджень міського голови.

Проєкт № _____-26  Про включення земельних ділянок до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності права оренди щодо яких виставлятимуться на земельні торги окремими лотами та надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
Проєкт № _____-26 Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності площею 0,1200 га з кадастровим номером 6124810100:02:001:0042.
Проєкт № _____-26 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою комунальної власності площею 0,0801 га з кадастровим номером 6124810100:02:004:0211.
Проєкт № _____-26 Про надання дозволу ОСББ «НАШ ДІМ» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Андроняку В. М.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність Бабій О. В., Бабію В. Б.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Банах Я. М.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність Басараб О. М., Басараб Г. Г.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Бицко О. Т.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Брик З. Є.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Вербовській М. М.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Вітер Н. Й.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Войницькому В. А.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Гаркач І. В.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Жарі Г. В.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Заворотній М. П.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Загородному І. М.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Їжаку В. І.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Качур О. Р.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Кифору М. В.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Ковалик Г. В.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Красію О. П.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Кучмі М. Т.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Лемик М. А.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність Липці О. М., Свінціцькій З. М.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Лисій О. М.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Ліпчаківській Е. К.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Медицькій М. В.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Мізик О. Г.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Моравському В. В.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Орляк М. В.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Рокецькій Н. В.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Рудій М. В.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Саляку В. В. 
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність Самарик М. Б., Кудрявцевій М. М.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Скорик Г. Є.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність Танасишин Є. В., Танасишин В. О.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Тягнибіді В. М.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність Чабаранку М.В., Чабаранко М.О.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Чемерис Г. П.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Чопею Б. С.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Шкірі М. І.
Проєкт № _____-26 Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Яськів М. І.
Проєкт № _____-26 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Коломия Л. С. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою.
Проєкт № _____-26 Про приватизацію земельних ділянок Пушкою М. С.
Проєкт № _____-26 Про приватизацію земельних ділянок Соколовським В. І.

Проєкт № _____-26 Про приватизацію земельних ділянок Юрків Г. Г.
Проєкт № _____-26 Про відмову Кобиляку В. С. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Мастенко О. Г. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Вільшинській М. С. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Дякович М. С. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Левіцькій Г. К. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Пилипяк О. В. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Романків О. П. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Шалайді Р. Л. у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Банах Я. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Басараб О. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Бицко О. Т. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Борсук Я. Я. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Войницькому В. А. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Гензак М. П. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Гоцко М. І. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Заворотній М. П. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Кифор Г. В. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Ковалик Г. В. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Коломиєць М. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Кондрач О. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Кучмі Г. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Лисому М. С. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Орляк М. В. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Пушці М. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Рокецькому Р. П. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Саляк В. В. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Сиротюк М. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Стасюк Н. В. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Струсь М. А. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Федорів М. Г. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Чемерис Г. П. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Чопею Б.С. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Шкірі М.І.  у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26- Про відмову Антоніву В.О. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Проєкт № _____-26 Про відмову Бугаю І.В. у припиненні договору оренди земельної ділянки.
Проєкт № _____-26 Про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів.
 

 

Проєкти рішень, які пропонуються до розгляду на позачерговій двадцять п'ятій сесії

Підгаєцької міської ради восьмого скликання    

Орієнтовний порядок денний

 

Проєкт №____-25 Про визнання повноважень депутата Підгаєцької міської ради восьмого скликання.

Проєкт №____-25 Про внесення змін до складу постійної депутатської комісії міської ради з  питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та транспорту
Проєкт №____-25 Про затвердження Вареник О.Б. на посаду старости Вербівського старостинського округу Підгаєцької міської ради.
Проєкт №____-25 Про затвердження Щербій Г.В. на посаду старости Голгочанського старостинського округу Підгаєцької міської ради .

Проєкт №____-25 Про затвердження розпоряджень міського голови.
Проєкт №____-25 Про затвердження Положення про громадський бюджет Підгаєцької міської територіальної громади.

Проєкт №____-25 Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2022 року.

Пояснювальна записка   Додаток     Додаток 


Проєкт №____-25 Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік

Пояснювальна                 Додатки 

Проєкт №____-25 Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік(уточнений)

Пояснювальна                 Додатки 
Проєкт №____-25 Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення – вуличного комітету «Сонячний». 
Проєкт №____-25 Про  затвердження  Програми розвитку  фізичної  культури і спорту на період 2022-2024 роки.
Проєкт №____-25 Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Підгаєцької міської ради Тернопільського району Тернопільської області пожежно-рятувального автомобіля АЦ- 40 (130)-63Б. 
Проєкт №____-25 Про передачу автомобільних шин до автомобіля Opel Combo державний  номер 48-11 на баланс КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня»  Підгаєцької  міської  ради.  

Додатки
Проєкт №____-25 Про внесення змін до фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Підгаєцької  міської  ради на 2022рік.

Пояснювальна записка       Додатки
Проєкт №____-25 Про внесення змін до фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради на 2022 рік.

Додатки


Проєкт №____-25 Про затвердження фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна  міська лікарня» Підгаєцької  міської  ради на 2023 рік. 

Додатки


Проєкт №____-25 Про зменшення розміру орендної плати АТ «Державний ощадний банк України».
Проєкт №____-25 Про заміну сторони (орендодавця ) у договорі  оренди.
Проєкт №____-25 Про затвердження Порядку найменування та перейменування об’єктів благоустрою на території Підгаєцької міської територіальної громади.
Проєкт №____-25 Про зменшення розміру орендної плати Федоріву В.Й.
Проєкт №____-25 Про затвердження Положення про електронні консультації та опитування в Підгаєцькій міській територіальній громаді.
Проєкт №____-25 Про затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Підгаєцької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні.
Проєкт №____-25 Про затвердження детального плану  території земельної ділянки по вул. Личакова, с. Носів, Тернопільського району, Тернопільської області.
Проєкт №____-25 Про затвердження детального плану  території земельної ділянки с. Старе Місто Тернопільського району Тернопільської області.
Проєкт №____-25 Про затвердження детального плану  території земельної ділянки по вул. Шевченка, м. Підгайці, Тернопільського району, Тернопільської області.
Проєкт №____-25 Про затвердження детального плану  території земельної ділянки в с. Галич Тернопільського району, Тернопільської області.


Проєкт №____-25 Про затвердження документації із землеустрою та оформлення права комунальної власності на земельні ділянки площею 1,3204 га з кадастровим номером 6124883500:01:002:0211 та площею 0,1615 га з кадастровим номером 6124883500:01:002:0215, визнані відумерлою спадщиною
Проєкт №____-25 Про затвердження документації із землеустрою та оформлення права комунальної власності на земельну ділянку площею 0,9902 га з кадастровим номером 6124880700:01:001:0408, визнану відумерлою спадщиною.
Проєкт №____-25 Про затвердження документації із землеустрою та оформлення права комунальної власності на земельну ділянку площею 1,4003 га з кадастровим номером 6124880700:01:001:0357, визнану визнані відумерлою спадщиною.
Проєкт №____-25 Про відмову у затвердженні документації із землеустрою та передачу в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Тязів-Агро» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 12,0000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Проєкт №____-25 Про відмову ТОВ «Тязів-Агро» у передачі в оренду строком на 1 (один) рік земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 32,8621 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Проєкт №____-25 Про відмову ТОВ «Тязів-Агро» у передачі в оренду строком на 1 (один) рік земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 323,9030 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Проєкт №____-25 Про надання в користування Чупровській А. П. в користування земельної ділянки площею 0,0650 га з кадастровим номером 6124885000:02:001:0015.
Проєкт №____-25 Про надання в користування Лапшинському В. Б. в користування земельної ділянки площею 0,02 га з кадастровим номером 6124810100:02:005:0211.
Проєкт №____-25 Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з метою обслуговування трансформаторної підстанції (ЗТП-56).
Проєкт №____-25 Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з метою обслуговування трансформаторної підстанції (ЗТП-372), розташованої в с. Завалів.
Проєкт №____-25 Про відмову у наданні дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду з метою обслуговування  трансформаторної підстанції (ЗТП-230), розташованої в с. Старе Місто.
Проєкт №____-25 Про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій ботанічного заказника загальнодержавного значення «Під конем», розташованого за межами с. Носів Тернопільського району Тернопільської області.
Проєкт №____-25 Про проведення нормативної грошової оцінки земель села Мужилів Підгаєцької міської ради Тернопільського району Тернопільської області.
Проєкт №____-25 Про виключення окремих земельних ділянок з переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності права оренди щодо яких виставлятимуться на земельні торги окремими лотами.
Проєкт №____-25 Про уточнення місця розташування земельної ділянки з кадастровим номером 6124887300:03:001:0572.
Проєкт №____-25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Долі А. М.
Проєкт №____-25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Хомко А. І.
Проєкт №____-25 Про відмову Тернопільській обласній спілці споживчих товариств у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду
Проєкт №____-25 Про надання дозволу Вінтоняку В. В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
Проєкт №____-25 Про надання дозволу Гунчак Т. В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
Проєкт №____-25 Про надання дозволу Лазурко С. Д. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
Проєкт №____-25 Про надання дозволу Стуй Р. Б. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
Проєкт №____-25 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Бобецькому Л. Я. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельними ділянками.
Проєкт №____-25 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Глушко В. Я. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою.
Проєкт №____-25 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Оробчуку Я. М. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою.
Проєкт №____-25 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Оробчуку Я. М. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою.
Проєкт №____-25 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Параді М. Й. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою.
Проєкт №____-25 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Фатюк Л. С. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою.
Проєкт №____-25 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Яровій О. І. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою.

 

 

 

 

 

Проєкти рішень, які пропонуються до розгляду на позачерговій двадцять четвертій сесії

Підгаєцької міської ради восьмого скликання    

Орієнтовний порядок денний

Проєкт № 2909 -24 Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2022 року.

Додаток        Додаток   Пояснювальна записка


Проєкт № 2910 -24 Про внесення змін  до складу виконавчого комітету Підгаєцької міської ради восьмого скликання.
Проєкт № 2911 -24 Про надання дозволу на утворення органу самоорганізації населення – вуличного комітету.
Проєкт № 2912 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  -  Боківська загальноосвітня  школа І ступеня  Підгаєцької районної ради Тернопільської області,  код ЄДРПОУ 23595154.
Проєкт № 2913 -24 Про ліквідацію Бронгалівської загальноосвітньої  школи  І-ІІ ступенів, філії опорного закладу «Підгаєцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Підгаєцької міської ради Тернопільської області».
Проєкт № 2914 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  - Лисецька загальноосвітня  школа І ступеня Підгаєцької районної ради Тернопільської області, код ЄДРПОУ 26024742.
Проєкт № 2915 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  - Мозолівська загальноосвітня  школа І ступеня Підгаєцької районної ради Тернопільської області, код ЄДРПОУ 23595214.
Проєкт № 2916 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  - Рудниківська загальноосвітня  школа І ступеня Підгаєцької районної ради Тернопільської області, код ЄДРПОУ 26024802.
Проєкт № 2917 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  - Староміська загальноосвітня  школа І ступеня, код ЄДРПОУ 25888067.
Проєкт № 2918 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  - Степівська загальноосвітня  школа І ступеня Підгаєцької районної ради Тернопільської області, код ЄДРПОУ 25888050.
Проєкт № 2919 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  - Червенська загальноосвітня  школа І ступеня Підгаєцької районної ради Тернопільської області, код ЄДРПОУ 26024819.
Проєкт № 2920 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  - Бронгалівський дитячий садок «Джерельце», код ЄДРПОУ 34025740.
Проєкт № 2921 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  - Лисецький дитячий садок «Лісовичок»,код ЄДРПОУ 34040973.
Проєкт № 2922 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи Юстинівської загальноосвітньої школи І ступеня Підгаєцької міської ради Тернопільської області, код ЄДРПОУ 26024848.
Проєкт № 2923 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  - Волицька загальноосвітня  школа І ступеня Підгаєцької міської ради Тернопільської області, код ЄДРПОУ 26024794.
Проєкт № 2924 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  - Яблунівська загальноосвітня  школа І ступеня Підгаєцької міської ради Тернопільської області, код ЄДРПОУ 26024788.
Проєкт № 2925 -24 Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи  -  Юстинівський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Підгаєцької міської ради Тернопільської області, код ЄДРПОУ 34025714.
Проєкт № 2926 -24 Про затвердження Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Підгаєцької міської ради на 2022-2026 роки.

Додаток


Проєкт № 2927 -24 Про затвердження Програми «Дітям Підгаєччини – якісне і безпечне харчування» на 2022-2024 роки. 

Додаток


Проєкт № 2928 -24Про затвердження Програми «Підтримка обдарованих дітей Підгаєцької міської територіальної громади» на 2022 – 2026 роки. 

Додаток


Проєкт № 2929 -24 Про затвердження Положення про Порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгаєцької міської ради, Тернопільської області».

Додаток


Проєкт № 2930 -24 Про затвердження розпоряджень міського голови.
Проєкт № 2931 -24 Про внесення змін до Напрямків використання коштів цільового фонду Підгаєцької міської ради на 2022 рік. 

Додаток


Проєкт № 2932 -24 Про внесення змін до Положення про старосту.
Проєкт № 2933 -24 Про припинення повноважень старости Голгочанського старостинського округу.
Проєкт № 2934 -24 Про припинення повноважень старости Вербівського старостинського округу.
Проєкт № 2935 -24 Про прийняття у комунальну власність автомобіля швидкої допомоги і передачу його на баланс КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради.
Проєкт № 2936 -24 Про припинення чинності рішення Підгаєцької міської ради від 14.02.2022 року №2485 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення Підгаєцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки».
Проєкт № 2937 -24 Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Дорожнє».
Проєкт № 2938 -24 Про розробку детального плану території.
Проєкт № 2939 -24 Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Хоптій З.П.
Проєкт № 2940 -24 Про затвердження детального плану  території земельної ділянки по вул. Шевченка, м. Підгайці, Тернопільського району, Тернопільської області.

 

Проєкт №____-24 Про передачу в оренду ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 8,1506 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  

Проєкт №____-24 Про передачу в оренду ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 14,1011 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  

Проєкт №____-24 Про передачу в оренду ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 13,5942 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  

Проєкт №____-24 Про передачу в оренду СТОВ «Юстинівське» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 7,8116 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  

Проєкт №____-24 Про передачу в оренду ТОВ «Тарагро-С» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 3,8789 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  

Проєкт №____-24 Про передачу в оренду ТОВ «Тязів-Агро» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 34,8621 га строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  

Проєкт №____-24 Про передачу в оренду ТОВ «МРІЯ ФАРМІНГ КАРПАТИ» земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 4,7131 га  строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 

Проєкт №____-24  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 6124887300:01:002:0038 та надання її в користування ПАП «Агропродсервіс» 

Проєкт №____-24 Про надання в користування ПАП «Агропродсервіс» земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 6124887300:01:001:0738  

Проєкт №____-24 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності та передачу їх в користування ВАТ «Тернопільобленерго»  

Проєкт №____-24 Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності, яку використовує КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» 

Проєкт №____-24 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 12 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 

Проєкт №____-24 Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення 

Проєкт №____-24 Про затвердження документації із землеустрою та продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку комунальної власності несільськогосподарського призначення площею 0,1000 га з кадастровим номером 6124810100:02:001:0055 розташовану по вулиці Шевченка в місті Підгайці 

Проєкт №____-24 Про внесення змін в рішення сесії Підгаєцької міської ради №2392 від 21.12.2021 в частині затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Заставецької Г. М. 

Проєкт №____-24 Про внесення змін в рішення сесії міської ради №1683 від 22.09.2021 

Проєкт №____-24 Про внесення змін в рішення сесії міської ради №1174 від 13.07.2021 

Проєкт №____-24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною їх цільового призначення, які перебувають у приватній власності Бандури С. М. 

Проєкт №____-24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок із зміною їх цільового призначення, які перебувають у приватній власності Магаляс І. П. 

Проєкт №____-24 Про уточнення місця розташування земельної ділянки з кадастровим номером 6124887700:03:001:0277 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Банаху В. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Будному В. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Глушко В. Я. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Данилюк Г. К. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Джалабі М. Г.на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Заставецькій Я. П. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Коломия Л. С. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Мороз М. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Островській М. П. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Підвінському І. П. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Піхура-Теффахі Г. І. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Піхура-Теффахі Г. І. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Пошві М. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Хрущ О. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Шмід С. Ю. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Чабаранку В. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про надання дозволу Чопей М. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 

Проєкт №____-24 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Бартків А. Р. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельними ділянками 

Проєкт №____-24 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Василишин І. В., Пуківській В. Й., Пуківському Ю. В. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою 

Проєкт №____-24 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Глива М. Є. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою 

Проєкт №____-24 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Скоробогач М. В. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою 

Проєкт №____-24 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Сулимці В. Г. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою 

Проєкт №____-24 Про затвердження документації із землеустрою та виділення Твардовській Г. С. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою 

 
 

 

 

 

Проєкти рішень, які пропонуються до розгляду на позачерговій двадцять третій сесії

Підгаєцької міської ради восьмого скликання   

Орієнтовний порядок денний

Проєкт № 2899-23 Про  виконання міського бюджету за І квартал 2022 року  

Додаток1       Додаток2
    
Проєкт № 2900-23 Про затвердження змін до фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради на 2022 рік  

Додатки        Пояснювальна записка
     
Проєкт № 2901-23 Про затвердження розпоряджень міського голови 


Проєкт № 2902-23 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ТОВ «ЕРА ІНВЕСТ ТРЕЙД» строком на 1 (один) рік земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності загальною площею 30,7291  га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 


Проєкт № 2903-23 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ПАП «Агроінвест» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 24,25 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 


Проєкт № 2904-23 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ПАП «Агроінвест» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 7,6 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва


Проєкт № 2905-23 Про передачу в оренду ТОВ «Мрія Фармінг Карпати» земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, площею 7,5651 га, з кадастровим номером 6124882500:01:001:0709, строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва


Проєкт № 2906-23 Про укладення договору оренди земельної ділянки з фізичною особою-підприємцем Масирою Я. П. на новий строк


Проєкт № 2907-23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Моравського В. Я. 


Проєкт № 2908-23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Гарасюк М. О. 

 

 

Проєкти рішень, які пропонуються до розгляду на позачерговій двадцять другій сесії

Підгаєцької міської ради восьмого скликання  

Орієнтовний порядок денний

Проект 2886 -22 Про внесення змін до Порядку створення та використання матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків 
надзвичайних ситуацій  та його використання в умовах воєнного стану

Проєкт №-2887 -22 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 24,0 га, з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 
Проєкт №-2888 -22 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ФОП Пащаку Петру Богдановичу строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 6,8050 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Проєкт №-2889 -22 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ТОВ «ЕРА ІНВЕСТ ТРЕЙД» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 9,6465 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Проєкт №-2890 -22 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ТОВ «МРІЯ ФАРМІНГ КАРПАТИ» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 4,5000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Проєкт №-2891 -22 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ТОВ «АГРОКОМПАНІЯ «ДРУЖБА» строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 8,0000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Проєкт №-2892 -22 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду СТОВ «ЮСТИНІВСЬКЕ» 
строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної 
власності площею 11,1500 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

Проєкт №-2893 -22 Про затвердження документації із землеустрою та передачу в оренду ПАП «Агропродсервіс» 
строком на 1 (один) рік земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної 
власності площею 10,0 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Проєкт №-2894 -22 Про проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 28,6 га, з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
Проєкт №-2895 -22 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 7,6 га, з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 

 

Проєкти рішень, які пропонуються до розгляду на позачерговій двадцять першій сесії

Підгаєцької міської ради восьмого скликання 

Орієнтовний порядок денний

Проєкт №-21 Про надання дозволу на торгівлю алкогольними напоями.


Проєкт №-21 Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік.

Додатки                      Пояснювальна записка
Проєкт №-21 Про затвердження детального плану території с.Носів.


Проєкт №-21 Про затвердження детального плану території с.Яблунівка.


Проєкт №-21 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 6,8 га, з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.


Проєкт №-21 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 10 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 


Проєкт №-21 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 8 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 


Проєкт №-21 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 10 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 


Проєкт №-21 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 9 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.


Проєкт №-21 Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 4,5 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 


Проєкт №-21 Про передачу в оренду ПАП «Агроінвест» земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, площею 22,3330 га, з кадастровим номером 6124880900:01:001:0408, строком на 1 (один) рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.


Проєкт №-21 Про надання згоди Сачику М. М. на передачу в суборенду земельної ділянки комунальної власності площею 5,1105 га з кадастровим номером 6124886500:02:001:0001.

 

 

Проєкти рішень, які пропонуються до розгляду на черговій вісімнаднадцятій сесії

Підгаєцької міської ради восьмого скликання   

Орієнтовний порядок денний

Зміни, які пропонується внести до порядку денного сесії

Проєкт № 2476-18. Про затвердження плану роботи Підгаєцької міської ради на 2022 рік 

Проєкт № 2477-18. Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у визначений  час доби  на території Підгаєцької міської територіальної громади 

Проєкт № 2478-18. Про виконання міського бюджету за 2021 рік.  

ДОДАТОК    ДОДАТОК    ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА  

Проєкт № 2479-18.  Про затвердження звіту про використання коштів цільового фонду міського бюджету за 2021 року  

ДОДАТОК

Проєкт № 2480-18.  Про затвердження змін до Програми розвитку та фінансової підтримки КНП«Підгаєцька міська лікарня» Підгаєцької міської ради

Проєкт № 2481-18. Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік 

ДОДАТКИ

Проєкт № 2482-18. Про затвердження Положення про порядок складання, затвердження, внесення змін  та звіт про виконання  фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради. 

Проєкт № 2483-18. Про затвердження змін до фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради на 2021 рік  

ДОДАТОК

Проєкт № 2484-18. Про затвердження звіту про виконання  фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької міської ради за 2021 рік 

ДОДАТОК

Проєкт № 2485-18.Про затвердження Програми  «Захисник Вітчизни» на 2022-2025 роки. 

Проєкт №2486-18. Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення Підгаєцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки. 

Проєкт № 2487-18. Про затвердження Програми побудови  військово-меморіального комплексу у м.Підгайці Підгаєцької міської територіальної громади на 2022 рік.

Проєкт №2488-18. Про затвердження Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, проведення фестивалів, конкурсів та інших театралізованих,видовищних, культурно – масових заходів відділом, туризму, молоді та спорту міської ради в Підгаєцькій міській територіальній громаді на 2022 – 2025 роки. 

Проєкт № 2489-18. Про затвердження Програми розвитку футболу в Підгаєцькій міській територіальній громаді  на 2022-2024 роки 

Проєкт № 2490-18. Про затвердження переліку та вартості платних послуг, що надаються КЗ «Централізована клубна система» Підгаєцької міської ради 

Проєкт № 2491-18. Про  затвердження базової мережі закладів культури 

Проєкт № 2492-18. Про внесення змін до Правил благоустрою території населених пунктів Підгаєцької міської територіальної громади

Проєкт № 2493-18. Про затвердження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць м.Підгайці, який буде здійснюватись у 2022 році

Проєкт № 2494-18. Про затвердження напрямків використання коштів цільового фонду Підгаєцької міської ради  

ДОДАТОК

Проєкт № 2495-18. Про затвердження Концепції розвитку цифрових компетентностей жителів Підгаєцької міської територіальної громади. 

Проєкт № 2496-18. Про  впорядкування структури Підгаєцької міської ради. 

Проєкт № 2497-18. Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Добранському  В.П. 

Проєкт № 2498-18.  Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Залуцькій М.В. 

Проєкт № 2499-18.  Про затвердження детального плану  території с. Мужилів 

Проєкт № 2500-18.  Про затвердження детального плану  території с.Вербів 

Проєкт № 2501-18.  Про звернення депутатів Підгаєцької міської ради до Президента України В.Зеленського, Голови Служби Безпеки України І.Баканова, Генерального прокурора І.Венедіктової, міністра внутрішніх справ України Д.Монастирського, виконувача обов’язків Директора Державного бюро розслідувань О.Сухачова щодо необхідності посилення боротьби з колаборантами 

Проєкт № 2502-18.  Про зміни у порядку заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави                  

ДОДАТОК

Проєкт № 2503-18 Про звернення депутатів Підгаєцької міської ради до Верховної ради України, Президента України, Генерального прокурора України щодо недопущення здійснення політичного переслідування лідера опозиції, п’ятого президента України

 

ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ

Проєкт №____-18Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Підгаєцької міської територіальної громади
Проєкт №____-18Про перехід відумерлої спадщини у вигляді права на земельну частку (пай), що належала Кіт І. І., у комунальну власність Підгаєцької міської територіальної громади
Проєкт №____-18Про включення земельних ділянок в перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності права оренди на які пропонуються до продажу на земельних торгах окремими лотами
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, розташованих на території Підгаєцької міської територіальної громади для подальшого продажу прав оренди
Проєкт №____-18Про затвердження документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під міським стадіоном з кадастровим номером 6124810100:02:003:0073
Проєкт №____-18Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під Підгаєцьким міським парком (біля ставу) для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення
Проєкт №____-18Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під Підгаєцьким міським парком (біля ставу) для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту
Проєкт №____-18Про проведення інвентаризації земельних ділянок приватної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
Проєкт №____-18Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення
Проєкт №____-18Про затвердження документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 6124882500:02:001:0053 та надання земельної ділянки в постійне користування Завалівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Підгаєцької міської ради Тернопільської області
Проєкт №____-18Про уточнення місця розташування земельної ділянки з кадастровим номером 6124886500:04:001:0025
Проєкт №____-18Про надання дозволу Гуралю І. А. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному сільськогосподарському підприємству Підгаєцької міської ради «Підгаєцький фермер» на території Вербівського старостинського округу
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальному сільськогосподарському підприємству Підгаєцької міської ради «Підгаєцький фермер» на території Носівського старостинського округу
Проєкт №____-18Про внесення змін в рішення сесії міської ради №378 від 10.03.2017
Проєкт №____-18Про внесення змін в рішення сесії міської ради №118 від 06.04.2016
Проєкт №____-18Про внесення змін в рішення сесії міської ради №1386 від 05.08.2021
Проєкт №____-18Про внесення змін в рішення сесії міської ради №136 від 05.02.2021
Проєкт №____-18Про внесення змін в рішення сесії міської ради №2233 від 21.12.2021
Проєкт №____-18Про внесення змін в рішення сесії міської ради №1761 від 19.10.2021
Проєкт №____-18Про внесення змін в рішення сесії міської ради №2104 від 26.11.2021
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ОСББ «Щаслива оселя»
Проєкт №____-18Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування ОСББ «Бережанська-9»
Проєкт №____-18Про приватизацію земельних ділянок Новіцьким В. Б.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність Самусенко Г. М., Осипюку О. Ю.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність Ковалик Г. Д.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність Фулавко В. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Алєксєєвій Л. Б.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Барбарич М. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Бачинській А. Є.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Білій М. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Благому М. Є.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Борсуку П. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Гіні В. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Грабській С. Н.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Гусак М. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Дюк В. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Загородній М. О.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Колодницькому Є. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Левандович М. Г.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Медицькій Г. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Павлишин М. Є.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Палію І. Б.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Петришин О. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Покан О. Н.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Ригайло А. Г.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Танчак М. С.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Тихій В. Й.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Тихому М. Г.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Топоровській Д. С. 
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Чабаранку В. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Шав’як М. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Яремку Г. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Бобецькому Л. Я.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Квецко О. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Маличу М. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Оробчуку Я. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Оробчуку Я. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Романишину І. Г., Джус Г. Г.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Романишину І. Г.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Фатюк Л. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Базилів Г. Я.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Барану З. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Бетазату В. О.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Бацьмазі С. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Бачинській О. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Борсук Я. Є.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Брику В. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Василишину І. Й.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Василів М. Г.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Войтухів О. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Гайдукевич Г. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Глові Л. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Гловіцькій Л. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну  сумісну власність  Голояд І. О., Голояд Р. І., Голояд Н. Й., Голояд К. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Грабській М. Т.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Гуралю М. А.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Данчук М. Й.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Довжинській К. Є.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Долінській О. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Жабаку М. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Зорику М. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Іванів М. Я.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Івасенку А. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Калакурі М. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність  Калакурі Я. В., Демчишин Я. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Катерняк М. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність  Квашуку М. П., Квашук М. І., Гурей О. С., Натині І. М., Квашуку Р. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Ковалику С. Г.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Кравсу М. Р.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Куйдану А. Л.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Кулику М. Б.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність  Купратій М. Я., Купратому І. І., Купратому І. І., Будзяк С. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Кучинській О. Є.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Кучмі Р. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Лапчаку П. Є.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Магу В. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну  сумісну власність  Мороз Г. П., Семенюк С. Б., Морозу В. Б.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Морозу І. С.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  Морозу С. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Осадець М. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Папішу М. Д.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Плекан М. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Плескуну В. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Проху С. Р.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Радіоновій Г. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Ригайлу І. О.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Сабату І. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Савчук Я. Г.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну  сумісну власність  Семенюк О. Д., Шкіль О. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Скасківу І. А.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Фаник О. З.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Хованцю А. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Хомич З. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Циб Л. Р.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Чибрасу В. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Чупаку П. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шкірі Г. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шкірі С. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шушевичу І. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Бойко Р. Б.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Гулі І. Т.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Калану В. Р.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Кудлі Л. Я.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Мазур Є. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Пазяку І. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Палію М. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Роніку С. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Тимцюраку О. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Тимчук О. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Ухачу З. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Халупі І. З.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шкірі З. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Андроняку І. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Борис І. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Бромірській М. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Вовк О. Б.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Войтухів О. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Грабській М. Т.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Гуралю М. А.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Дигідю В. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Думі І. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Жабаку М. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Зорику М.М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Іванів М. Я.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Калакурі М. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Катерняку І. Б.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Козовик С. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Котику Р. О.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Кришталевич Н. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Куйдану А. Л.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Кушці П. О.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Масирі О. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Морозу І. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Плекан М. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Ригайлу І. О.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Чабан О. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Чибрасу В. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шаламею Є. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Шкіряку Ф. Д.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Борсук Я. Є. 
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Венгриновичу Ю. П. 
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність  Коник І. Й., Стецко М. Й.
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Костенко Н. І. 
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Куйдану А. Л. 
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Мохун А. М. 
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Муравській М. М. 
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Суканець Н. В. 
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Цюрпіті Г. С. 
Проєкт №____-18Про  затвердження  технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність  Шкірі М. В. 
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Алексеєву М. З.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Антонів О. О.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бавдису В. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бандурі Н. Я.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бачинській Л. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бзовому О. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Білецькому А. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Білецькому З. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Блажківу І. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Борис Н. Д.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бусько А. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Возняку В. А.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Врублевичу М. Б.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гаврищук І. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гаєцькому І. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гальчак О. О.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ганчар О. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гіні О. Р.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гіні Р. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гладій Г. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гладій Х. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гладію В. Є.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гречкосій Т. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гринчук Н. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Демчишин Я. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Джулинській Я. Й.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Дзюбінському В. П.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Дзядикевич Г. З.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Добрянській У. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Душняку Я. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Івасенку А. С.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Квашуку Р. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ковалик Н. С.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ковалику С. Г.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Комарницькій Н. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кочак О. П.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Крутиголові Н. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кунашко О. Ф.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Лучці Г. Д.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мазуру С. Г.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мандибур Г. Р.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Медицькому А. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Медицькому З. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Медюх І. А.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мохун П. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Музиці Ю. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  М’якуш Г. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Надбережному І. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Натині І. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Нискоклон Г. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Нискоклон Л. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Нискоклон Н. Я.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Нискоклону І. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Орляку П. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пазяк Г. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Палій І. О.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Палій М. Д.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пеляк Р. П.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Покорній О. Г.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пономаренко А. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Прачуку Є. Б.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Псьоті С. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ригайло Г. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ригайлу М. Г.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Русин О. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Самусенко Г. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Свінціцькому П. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Строїчу А. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Стульковському В. Є.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Топоровському І. Т.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Тур Н. Б.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Федорів І. Р.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Фурді М. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Циб Л. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Цибульській Х. В.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Чорній Г. Я.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Шкірі Г. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Шкром’юку В. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Яровому І. І.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність  Брик З. Є.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність  Брику В. М.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність  Луцишину А. П.
Проєкт №____-18Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність  Хоптій Г. П.
Проєкт №____-18Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Жувкевич Г. І.
Проєкт №____-18Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Садовській Г. М.
Проєкт №____-18Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною її цільового призначення, яка перебуває у приватній власності Цибульській Г. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бабій О. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Баран С. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бащію А. Я.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бекерській Г. Я.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бендзак М. Я.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Білик М. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Боднарчуку В. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бордун Г. Я.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Вислоцькому С. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гаврищуку А. Г.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гайдукевич М. Я.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гловіцькій Л. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гловіцькому М. Й.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гордіці Є. Г.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гоцко Н. Г.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гунчаку І. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гураль М. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гурневичу В. Ф.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гусару В. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Демчишину Я. А.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Джулинському Р. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Димінському І. Т.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Домарацькій П. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Жук І. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Залуцькому Р. Г.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Їжак С. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кавці Я. Я.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Карому В. Б.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кліщ Л. З.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Комарницькій Н. Г.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Корбі В. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Котику П. К.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Красію Н. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Крук О. Л.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Крутиголові М. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кулику М. Б.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кулієвич М. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Куньці Г. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучинській О. Є.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучмі В. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучмі В. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучмі В. Т.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучмі Г. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Кучмі Т. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Лапчаку П. Є.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Лішнянській О. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Луціву Т. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Магу В. С.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Майбороді М. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Манявській Л. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Марфіяну В. Й.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мацьківу Л. О.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Монастирському В. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Моравській Л. Р.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мороз Н. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мороз У. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Мохун Г. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Нікітюку В. А.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пелих Т. Ю.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Перегінцю В. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пованді Л. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Пониті О. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Профецькому І. Г.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Радіоновій Г. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Рачій Р. В. 
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Ридош О. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Семенюк О. Д.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Сеньків Т. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Солтисяк Т. Ю.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Сопінці О. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Сулятицькій Г. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Сулятицькому М. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Тронці Н. Я.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Фенику Ю. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Хоптію І. П.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Циб Л. Р.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Цибульській Р. Р.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Цяпалу М. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Цяпі О. Б.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Шаль М. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Шаль С. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Штогрину М. Ю.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  Войтович Н. М.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  Гловіцькій Л. І.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  Гловіцькому М. Й.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  Кучмі Р. В.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва  Пелих Т. Ю.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Котику Р. О.
Проєкт №____-18Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Надбережному І. М.
Проєкт №____-18Про відмову Бабій О. В. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності на них
Проєкт №____-18Про відмову Бендзак Г. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Білецькій М. В. у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) 
Проєкт №____-18Про відмову Василів М. Г. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності на них
Проєкт №____-18Про відмову Василів М. Г. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності на них
Проєкт №____-18Про відмову Вороні З. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Донецькій М. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Жарому Г. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Ковалику О. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Кучинській Л. П. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Мамчак Г. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Новіцькому Б. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Палію В. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Палію В. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Палію В. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Палію І. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Палію Р. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Потураю І. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Прачуку Т. П. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою оформлення права власності 
Проєкт №____-18Про відмову Пустановській Г. Я. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Самусенку Є. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Хрептак Г. В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Чистуху І. Є. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Шагану І. Г. у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Проєкт №____-18Про відмову Шкірі С. М. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Проєкт №____-18Про відмову Банах О. Р. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Проєкт № 2875-18 Про звернення депутатів Підгаєцької міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету міністрів України щодо щодо негайного  вжиття заходів з метою нормалізації роботи підприємців