Проєкти рішень, які пропонуються до розгляду на позачерговій тридцять восьмої сесії  Підгаєцької міської ради восьмого скликання

Орієнтовний порядок денний

Проєкт № 3917-38 Про підтвердження факту перебування в комунальній власності об’єкта нерухомого майна

Проєкт № 3918-38 Про утворення пересувного віддаленого робочого місця адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Підгаєцької міської ради

Додаток "ПОРЯДОК надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Підгаєцької міської ради типу «Мобільний адміністратор» із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс»

Проєкт № 3919-38 Про внесення змін до міського бюджету на 2024 рік

Додаток 

Пояснювальна записка

 

Проєкти рішень, які пропонуються до розгляду на черговій тридцять сьомій сесії  Підгаєцької міської ради восьмого скликання 

Орієнтовний порядок денний

Проєкт №    -37  Про затвердження звіту про виконання Підгаєцького міського бюджету за 2023 рік. 

Додаток         Додатки      Записка

Проєкт №    -37  Про затвердження звіту про  використання коштів цільового фонду міського бюджету за 2023 рік. 

Додаток

Проєкт №    -37  Про затвердження змін до фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької  міської  ради на 2023 рік. 

Додатки

Проєкт №    -37  Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Підгаєцька центральна міська лікарня» Підгаєцької  міської  ради на 2023 рік.

Записка      Додатки

Проєкт №    -37  Про затвердження змін до фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Підгаєцької  міської  ради на 2023 рік.      

Додатки

Проєкт №    -37  Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Підгаєцької  міської  ради за 2023 рік.

Додатки

Проєкт №    -37  Про затвердження змін до 

Проєкт №    -37  Про затвердження змін до 

Проєкт №    -37  Про затвердження Програми сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Підгаєцької міської територіальної громади Тернопільської області на 2024-2026 роки.

Проєкт №    -37  Про затвердження  Положення про порядок списання майна, яке перебуває у комунальній власності Підгаєцької   міської територіальної громади.

Проєкт №    -37  Про внесення змін до Програми захисту населення і території Підгаєцької міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки.

Проєкт №    -37  Про затвердження розпоряджень міського голови.

Проєкт №    -37  Про внесення змін до міського бюджету 

Записка      Додатки

Проєкт №    -37  Про внесення змін до Статуту комунального підприємства Підгаєцької міської ради «Дорожнє».

Проєкт №    -37  Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Підгайці-Водоканал».

Проєкт №    -37  Про проведення робіт з пристосування, демонтажу памʼяток історії місцевого значення та об’єктів, що не є обʼєктами культурної спадщини.

Проєкт №    -37  Про  затвердження базової мережі  закладів культури Підгаєцької  міської територіальної громади на 2024 рік. 

Додаткок

Проєкт №    -37  Про внесення змін до структури КЗ «Централізована клубна система» Підгаєцької міської ради. Проєкт №    -37  Про затвердження договору про  передачу міжбюджетного трансферту на 2024 рік. Проєкт №    -37  Про внесення змін до Положення про комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» Підгаєцької міської ради.

Проєкт №    -37  Про  затвердження актів  на  списання  необоротних активів. 

Додаток       Додаток            Додаток

Проєкт №    -37  Про передачу комп’ютерного обладнання на баланс КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Підгаєцької  міської  ради. Проєкт №    -37  Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

Проєкт №    -37  Про викуп земельної ділянки, призначеної для ведення фермерського господарства.

Проєкт №    -37  Про продаж на земельних торгах права оренди земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Підгаєцької міської територіальної громади.

Проєкт №    -37  Про розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих на території Підгаєцької міської територіальної громади, з метою подальшого набуття прав оренди на такі земельні ділянки на конкурентних засадах.

Проєкт №    -37  Про надання Музиці М. Д. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з кадастровим номером 6124810100:02:002:0055, розташованої по вул. Шевченка, 64Н в місті Підгайці з метою оренди.

Проєкт №    -37  Про надання Морозу І. Ю. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в місті Підгайці з метою оренди

Проєкт №    -37  Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності площею    0,0434 га, що розташована за межами с. Галич, з метою внесення відомостей про неї до Державного земельного кадастру.

Проєкт №    -37  Про надання дозволу ТОВ «ФРІГГ» на розроблення документації із землеустрою   щодо земельної ділянки комунальної власності площею 3,9979 газ кадастровим номером 6124810100:02:001:0004 для внесення виправлених відомостей про координати поворотних точок зовнішніх меж такої земельної ділянки до Державного земельного кадастру.

Проєкт №    -37  Про надання дозволу ТОВ «Мрія Фармінг Карпати» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (під польовими дорогами) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою оренди.

Проєкт №    -37  Про надання дозволу ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «ЛАГОЙДА» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (під польовими дорогами) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою оренди.

Проєкт №    -37  Про надання дозволу ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «ЛАГОЙДА» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення несформованих земельних ділянок (під польовими дорогами) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з метою оренди.

Проєкт №    -37  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності (під польовими дорогами) загальною площею 6,6955 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання СТОВ «Юстинівське» в користування на умовах оренди.

Проєкт №    -37  Про надання СФГ «ОБРІЙ» в користування на умовах оренди земельних ділянок комунальної власності загальною площею 10,3383 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва під польовими дорогами.    

Проєкт №    -37  Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності (під польовими дорогами) загальною площею 29,2690 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та надання ТОВ «Мрія Фармінг Карпати» в користування на умовах оренди.

Проєкт №    -37  Про надання в користування на умовах оренди земельну ділянку ХінальськійО. М.

Проєкт №    -37  Про затвердження детального плану території по вулиці Шевченка в м. Підгайці та розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Проєкт №    -37  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3023 га з кадастровим номером 6124810100:02:004:0057 та надання в постійне користування релігійній організації «РИМО-КАТОЛИЦЬКА ПАРАФІЯ ТРІЙЦІ М. ПІДГАЙЦІ».

Проєкт №    -37  Про розроблення детального плану території по вулиці Лесі Українки в с. Мужилів.

Проєкт №    -37  Про використання земель комунальної власності з метою видобування корисних копалин місцевого значення для господарських потреб громади.

Проєкт №    -37  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування ОСББ «Майдан 20». Проєкт №    -37  Про приватизацію земельних ділянок Коротницьким М. Н.

Проєкт №    -37  Про надання дозволу Дудчак Г. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Проєкт №    -37  Про надання дозволу Калиняк Н. Ф. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Проєкт №    -37  Про надання дозволу Кальваровській Н. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Проєкт №    -37  Про надання дозволу Мороз М. С. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Проєкт №    -37  Про надання дозволу Штогрин Н. В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Проєкт №    -37  Про надання дозволу Шулю І. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Проєкт №    -37  Про надання дозволу Шулю І. М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Білі Г. Г.  (спадкоємець Білий М. І.) згідно рішення Вербівської сільської ради №3 від 09 червня 1995 року.

Проєкт №    -37   Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність  Бурак Е. Н. згідно рішення Мужилівської сільської ради від 24 грудня 1993 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність  Бачинській Є. П. (спадкоємець Гаркач В. Г.)  згідно рішення Мужилівської сільської ради від 24 грудня 1993 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність  Гаркачу В. М. згідно рішення Мужилівської сільської ради №46 від 30 січня 1998 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Гришко І. В.  (спадкоємець Глинка М. І.) згідно рішення Литвинівської сільської ради №15 від 03 вересня 1997 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Рибаку Я. В. (спадкоємці Гнатюк Н. Я., Стульковська Л. Я.) згідно рішення Угринівської сільської ради від 09 червня 1995 року. 

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Голіяд М. П. згідно рішення Носівської сільської ради №3 від 14 червня 1995 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність  Дюк І. С. (спадкоємець Дюк В. І.)  згідно рішення Новосілківської сільської ради від 31 березня 1994 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Кравець О. Г. згідно рішення Угринівської сільської ради від 29 грудня 1993 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Крутиголові В. С. згідно рішення Поплавської сільської ради №4 від 30 червня 1995 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність  Чемерису П. В. (спадкоємець Мохун В. П.) згідно рішення Мужилівської сільської ради №15 від 29 грудня 1994 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Надбережному Б. М. згідно рішення Литвинівської сільської ради  №1від 12 листопада 1998 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Мончук Г. І. (спадкоємець Остапець М. Г.) згідно рішення Литвинівської сільської ради від 10 грудня 1993 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Кудлі П. М. (спадкоємець Паламар М. П.) згідно рішення Поплавської сільської ради №11 ��ід 01 вересня 1993 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Перестюк С. М.  згідно рішення Гнильченської сільської ради №46 від 31 грудня 2000 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, виділеної в постійне користування Плескуну П. П. згідно рішення Литвинівської сільської ради №7 від 21 червня 1995 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, виділеної в постійне користування Свінціцькому Б. О. згідно рішення Сільцівської сільської ради №22 від 30 листопада 1994 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність  Фелещук І. М. (спадкоємець Сеньків О. І.) згідно рішення Литвинівської сільської ради №1 від 12 листопада 1998 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Скасків М. І. згідно рішення Литвинівської сільської ради №7 від 21 червня 1995 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Фулавку В. М. згідно рішення Вербівської сільської ради №3 від 09 червня 1995 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Фучу П. О. згідно рішення Угринівської сільської ради від 25 січня 1994 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Їжаку З. Й. (спадкоємець Худа О. З.) згідно рішення Сільцівської сільської ради №12 від 07 вересня 1994 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Цяпі І. О. (спадкоємець Цяпа Я. І.) згідно рішення Староміської сільської ради №5 від 09 червня 1995 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Городиському В. (спадкоємець Чибрас О. В.) згідно рішення Новосілківської сільської ради №5 від 10 серпня 1994 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Човган О. Є. згідно рішення Сільцівської сільської ради №7 від 29 травня 1997 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Левицькій З. В. (спадкоємець Шевчук В. В.) згідно рішення Угринівської сільської ради від 25 січня 1994 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Щербій Г. Й. (спадкоємець Щербій Н. П.) згідно рішення Голгочанської сільської ради від 17 грудня 1993 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність Щуру В. Р. згідно рішення Староміської сільської ради №6 від 20 листопада 1996 року.

Проєкт №    -37  Про  уточнення відомостей щодо земельної ділянки, переданої у приватну власність  Юрківу І. В. (спадкоємець Якубовська Л. І.) згідно рішення Литвинівської сільської ради від 12 квітня 1994 року.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Бойко О. І.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Бураку М. В.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Вислоцькому С. В.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Воробець  Г. М.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Гаркач В. Г.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Гнатюк Н. Я., Стульковській Л. Я. 

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Голіяд М. Є.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Голоюсі Г. В.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Друк Н. О.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Думі В. М.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Дюк В. І.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Жидовському В. С.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Завойовській С. І.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Калантай Я. М.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Катинській Г. Г.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Колодницькій О. М.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Коротницькому М. Н.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Кохановській М. Г.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Паламар М. П.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Перестюк Т. В., Перестюк С. М., Перестюк Т. В.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність  Плескуну П. П.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Саляку О. П.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Салятицькій І. І.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Скасків М. І.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Сміху М. С.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Стульківському В. А.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Тадрі М. І.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Тихому Я. М.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Федів О. Й., Федіву М. І.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Фулавку В. М.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Худій О. З.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у спільну сумісну власність Човган О. Є., Дигідь Т. І.        

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Шалайді Р. Л.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Якубовській Л. І.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність Яровому М. І.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення Вінтоняку В. В. земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) земельною ділянкою.

Проєкт №    -37  Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення Фуч М. М. земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) земельною ділянкою.

Проєкт №    -37  Про відмову у затвердженні документації із землеустрою та виділенні Будному В. М. земельної частки (паю) у натурі (на місцевості) земельною ділянкою.

Проєкт №    -37  Про відмову у затвердженні документації із землеустрою та передачі земельної ділянки у власність Зубко Б. Є.

Проєкт №    -37  Про відмову Шкірі Н. М. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі у власність.

Проєкт №    -37  Про відмову Гуцуляк С. В., Яремко А. З., Яремко О. В., Яремку В. В., Яремку І. В. у наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою.

Проєкт №    -37  Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою та передачі земельної ділянки у власність Ясінській В. Д. 

Проєкт №  -37   Про поновлення договору оренди землі 

Проєкт №    -37   Про затвердження договору про передачу міжбюджетного трансферту на 2024 рік  

Додаток

Проєкт №    -37   Про затвердження договору про передачу міжбюджетного трансферту на 2024 рік для відділу соціального захисту Підгаєцької міської ради 

Додаток